Iš Šiaurės Airijos kilęs aktorius J. Dornanas ABC seriale „Once Upon a Time“ vaidina šerifą Grahamą Humbertą. Taip pat jam teko vaidinti serijinį žudiką BBC 2 kriminalinėje dramoje „The Fall“ bei pasirodyti Sofios Coppolos režisuotoje juostoje „Marija Antuanetė“ („Marie Antoinette“).

31 metų vyras koncertuoja su airių liaudies duetu bei dirbo „Calvin Klein“, „Christian Dior“ ir „Armani“ modeliu. Pastaroji patirtis jam gali išties praversti, nes filme „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ jam teks vaidinti atvirose sekso scenose.

Anastasią Steele vaidins Dakota Johnson, o filmą režisuos Sam Taylor Johnson. „Universal“ ir „Focus“ komentuoti aktoriaus keitimą atsisakė.
Dakota Johnson

Projektas patyrė smūgį, kai Ch. Hunnamas po mėnesio nusprendė iš jo pasitraukti. „Universal“ paaiškino, kad tai susiję su sunkumais derinant darbo grafiką su serialo „Anarchijos vaikai“ („Sons of Anarchy“) ir naujojo filmo „Crimson Peak“ filmavimais. Vis dėlto, kai kurių šaltinių duomenimis, aktoriaus apsisprendimui pasitraukti iš šio projekto galėjo turėti įtakos nesutarimai dėl scenarijaus perrašymo bei jo paties dvejonės dėl šio vaidmens.

Kai Ch. Hunnamas pasitraukė, „Universal“ ir „Focus“ nusprendė išbandyti dar du kandidatus – J. Dornaną ir Billy Magnusseną. Praėjusį penktadienį, spalio 18 dieną, jie kartu su D. Johnson dalyvavo bandomuosiuose filmavimuose. Nors kino studija dar svarstė galimybę išbandyti dar daugiau aktorių, tačiau šaltinių teigimu, to nebeprireikė.

„Universal“ dabar ketina skubiai parinkti aktorius likusiems antraplaniams vaidmenims, tarp jų A. Steele’s kambario draugės Kate.

E. L. James bestselerio „Penkasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizaciją prodiusuos Michaelas De Luca. Filmas turėtų pasirodyti 2014 metų rugpjūčio 1 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)