„Jau pernai kino viktorina „Kovos klubas“ sulaukė didelio kino mėgėjų susidomėjimo bei aktyvaus dalyvavimo, todėl nekantraujame pradėti antrąjį žaidimų sezoną ir dalyvius nustebinti gausiomis naujienomis bei dar azartiškesniais renginiais”, - teigia kino teatro edukacinių projektų vadovė Agnė Adomėnė.

„Viktorinos dalyviai, kurie jau susipažino su „Kovos klubu“ parėjusį sezoną, aktyviai registruojasi į renginių ciklą ir šį kartą, tačiau norime pritraukti kuo daugiau naujų dalyvių. Daug kino mėgėjų nepasitiki savo kino žiniomis, todėl abejoja, ar verta dalyvauti. Galiu drąsiai pasakyti, kad dalyvauti tikrai verta ir nereikia baimintis. Žinoti viską tikrai nėra būtina tam, kad gerai praleistumėte laiką bendraminčių kompanijoje. Be to, prizas tikrai vertas rizikos – viktorinos nugalėtojų laukia 3 mėnesių abonementas kino teatre „Pasaka”.

Pirmajame žaidime jėgas išbandyti organizatoriai pakvietė ištikimus kino teatro lankytojus bei draugus. Skirtingose komandose susikaus aistringi kino mėgėjai: dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, modelis Smiltė Bagdžiūnė ar grupės “G&G sindikatas” narys DJ Mamania.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją