Kino komedijų festivalis vyks jau antrus metus. Pagrindinis jo tikslas – rodyti kokybiškus nepriklausomų kino kūrėjų nuotaikingus filmus ir jais įpūsti optimizmo, nuvyti slogias rudeniškas nuotaikas ir suteikti papildomų progų šypsotis dažniau nei kartą per dieną.

Šiais metais festivalio programa sudaryta iš įvairių žanrų komedijų, sukurtų skirtingose šalyse, todėl festivalio žiūrovai galės pasitikrinti, kokios šalies humoras yra priimtiniausias. Galbūt tai bus realistiškas ir kasdienis, kartais net absurdiškas Rytų Europos humoras, o gal išradingi, vaizdingi, išraiškingi ir kvaili prancūziški juokeliai, galbūt buitiškas, garsus, akivaizdus amerikietiškas juokas, o gal subtili britiška savikritika? Festivalyje bus rodomi ir nuotaikingi trumpametražiniai filmai iš Europos šalių.

„Viasat“ kino komedijų festivalis vyks spalio 14-21 dienomis Vilniuje, kino centre “Forum Cinemas Vingis”. Spalio 22 dieną komedijos persikels į Kauną, o spalio 23 dieną festivalio filmai pasieks Klaipėdą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją