Vienoje pačių pikantiškiausių Jacko Kerouaco romano adaptacijos kine scenų K. Stewart guli nuoga ant lovos. Atrodo, kad aktorė, demonstruodama krūtis ir užpakaliuką, visai nesijaučia nepatogiai – jos veidą puošia seksuali šypsena, o akys drąsiai gundo.

Kadras iš filmo "Kelyje"
Kadras iš filmo "Kelyje"

Kelias "nuogas" filmo scenas galite pamatyti čia:

Galima spėti, jog pirmasis filmavimasis be drabužių greičiausiai yra ne pati maloniausia patirtis, reikalaujanti ne mažai nervų, tačiau visai neseniai aktorė šį mitą paneigė, pareiškusi, jog „tai visai nieko ypatingo“.

Žvaigždė, juostoje „Kelyje“ atliekanti Marylou vaidmenį, vienoje scenoje nuoga krūtine sėdi automobilio priekinėje sėdynėse.

Šešiolikmetės patrakėlės vaidmuo tikrai nelengvas – vienoje scenoje jai taip pat tenka simuliuota savotišką lytinį aktą su dviem vyrais.

Aktorė teigia, jog minėtosios scenos pavyko labai natūraliai ir jokių nepatogumų jai nesukėlė.

„MTV News“ rugsėjį aktorė pareiškė: „Man tai nesukėlė jokių nepatogumų“.
Pranešama, kad visi aktoriai tris savaites dalyvavo savotiškoje stovykloje, kuriai vadovavo J. Kerouaco biografas Gerardas Nicosia. Stovyklos metu aktoriai daug sužinojo apie bytnikų judėjimą.

„Su juo nieko neįmanoma padaryti blogai (su režisieriumi Walteriu Sallesu). Jis labai praturtina. Per keturias savaites vykusias repeticijas buvo galima klausti bet ko, analizuoti bet kokią istoriją, interpretuoti ir perkelti savo suvokimą į naują intelektualinį lygmenį“, - teigia aktorė.

„Vos tik pradėjome filmuoti, tereikėjo kvėpuoti ir viskas klojosi savaime. Jis mums tiek daug davė. Viskas buvo daugmaž taip: man reikia nusimesti drabužius? Gerai. Viskas vyko natūraliai. Visai nieko ypatingo“, - sakė kino žvaigždė.

Lietuvos ekranuose filmas "Kelyje" startuos jau šį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)