Aktorių teigimu, tokie sunkumai, kaip M. Douglaso vėžys bei C. Zetos-Jones kova su bipoliniu sutrikimu, jų santykių neatšaldė, o tik dar labiau suartino. Sutuoktinių amžiaus skirtumas taip pat laikytas kliūtimi jų meilei, tačiau 25 metai, kuriais M. Douglasas vyresnis už žmoną, nei vienam, nei kitam netrukdo mylėti.

Aktoriai susitiko 1998 metais, juos supažindino Danny DeVito viename filmų festivalyje, o susituokė praėjus dvejiems metams nuo jų pažinties dienos. Kalbėdama apie savo vyrą Catherina Zeta-Jones neslepia susižavėjimo ir šypsosi: „Michaelas tiksliai žino, ko nori ir koks iš tikrųjų yra gyvenimas. Nuo pat pradžių man tai darė įspūdį. Iš kitos pusės, jis gali būti labai jautrus ir romantiškas, pavyzdžiui, dovanoti man gėlių ar apsiverkti, kuomet jo vaikai pasako ką nors netinkamo. Mes nuo pradžių nekreipėme daug dėmesio į savo amžių skirtumą, koncentravomės į emocijas ir jausmus. Ir vis dar darome tą patį“.

Pora teigia gerai suprantanti vienas kitą ir kreipianti dėmesį į tarpusavio ryšį, o ne į vienas kito vilčių pateisinimą, kas, jų nuomone, dažnai sugriauna santykius. Pora šiuo metu augina tris vaikus ir sakosi esanti taip pat laiminga, kaip pirmąją pažinties dieną.

„Žinoma, mūsų tarpusavio ryšys kur kas tvirtesnis, tačiau jis su stipriais jausmais keliauja išvien ir vienas kitam netrukdo“, – šypsosi aktorė.

Jau dabar Catheriną Zetą-Jones galite išvysti Lietuvos kino teatruose pasirodžiusioje romantinėje komedijoje „Širdžių ėdikas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)