Video iškarpoje matyti, kaip abiejų aktorių intymus bendravimas pereina prie veiksmų. Verta paminėti, kad ne tik filme M. Freemanas vaidina gerokai vyresnį vyriškį – realiame gyvenime jis taip pat už J. Ortegą vyresnis daugiau nei trimis dešimtimis metų, rašoma pranešime spaudai.

Minėtąją sceną galite pamatyti čia:

Filmo scena socialinio tinklo „X“ vartotojus suskirstė į dvi stovyklas. Vieni žavėjosi naujuoju, visiškai kitokiu aktorės amplua, tačiau kiti išreiškė susirūpinimą, kokį pavyzdį J. Ortega parodys toms paauglėms, kurios beatodairiškai mėgdžioja viską, ką daro jų dievaitė.

„Tai, jog Jenna suvaidino tokį ryškų vaidmenį seriale „Trečiadienė“, nereiškia, kad ji visą gyvenimą ja ir bus. Sutinku, jog personažas užkrovė didžiulį sunkų akmenį ant jos pečių, tačiau supraskime, kad J. Ortega puiki aktorė ir ateityje vaidins dar daug skirtingų vaidmenų, kurie, galbūt, tikrai ne visi bus teigiami. Todėl leiskite merginai eksperimentuoti ir plėsti savo galimybių ribas“, - sako naujojo filmo režisierė Jade Bartlett.

Juosta „Numylėtinė“ J. Ortega vaidins 18-metę studentę, kurios talentą literatūrai greitai įžvelgia profesorius Džonatanas Mileris. Kiekvieną jai skirtą užduotį mergina atlieka puikiai ir savo profesoriaus lūkesčius išpildo su kaupu, o tai paskatina jį gabiai studentei dėmesio skirti dar daugiau.

Tačiau Kaira greitai supranta turinti nemenką galią savo mokytojui ir profesinius Džonatano jausmus pamažu ima versti asmeniniais. Besikeičiančiuose ir sudėtingėjančiuose jų santykiuose įtampa ima augti, nes nekalti Kairos pajuokavimai ima virsti koketavimu, dviprasmiškomis užuominomis ir provokacijomis. Tuomet ateina eilė neapgalvotiems sprendimams, net pykčiui ir šantažui. O dar vėliau paaiškėja, kad galbūt niekas nėra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Juosta „Numylėtinė“, kurioje išvysime visiškai naują J. Ortegos veidą, Lietuvos kino ekranuose – jau nuo šio penktadienio, vasario 9 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją