Daug kam sukėlė nuostabą, kad J. Fonda ėmėsi N. Reagan vaidmens, mat aktorė septintame ir aštuntame dešimtmečiais garsėjo kaip pacifistė ir kovotoja už pilietines teises. Ji protestavo prieš karą Vietname ir dirbo su organizacija „Vietnamo veteranai prieš karą“.

Taip pat ji lankėsi šiaurinėje Vietnamo dalyje – šis jos žingsnis sukėlė kai kurių kariškių pasipiktinimą. Ji ir toliau neslėpė savo pozicijos ir neseniai pareiškė, kad prezidento posto siekiantys respublikonai ją gąsdina.

Filmas „The Butler“ paremtas „Washington Post“ straipsniu apie E. Alleną, kurį parašė Wilas Haygoodas.

L. Danielsas neseniai baigė režisuoti juostą „The Paperboy“, kurioje vaidina Zacas Efronas, Nicole Kidman ir Johnas Cusackas. Filmas turėtų pasirodyti dar šiais metais.

J. Fondos pastarasis darbas – 2011 metų filmas „Peace, Love & Misunderstanding“. Prieš tai ji filmavosi 2007 metais juostoje „Džordžijos taisyklės“ („Georgia Rule“) kartu su Lindsay Lohan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją