Populiariausias tarp žiūrovų

„Ačiū labai visiems, planuojantiems susitikti su manimi renginyje. Vis dar negaliu patikėti, kad esu čia ir sutiksiu daug naujų nuostabių žmonių“, – sakė Colby Minifie.

Savo karjeros pradžią aktorė pradėjo būdama vos vienuolikos metų. Dėl didelio talento ir universalumo aikštelėje aktorė užkariavo ne tik televizijos ir filmų, bet ir Brodvėjaus teatro sceną. Ji atliko vaidmenis tokiuose ryškiuose projektuose kaip „Fear the Walking Dead“, „Jessica Jones“ ir „Homebody“.

Neabejotinai vienas svarbiausių jos karjeros vaidmenų – Ashley Barret personažas viename populiariausių pastarųjų metų serialų „The Boys“. C. Minifie šį personažą kūrė nuo pat pirmojo sezono, o trečiajame Ashley Barret tapo viena pagrindinių ir įsimintiniausių projekto antagonisčių. Stiprus vaidmuo pastebimai prisidėjo ir prie viso serialo sėkmės.

„Vasarą „Comic Con Baltics“ bendruomenės paklausėme – kokius serialus jie žiūri šiuo metu. Daugiausiai balsų sulaukė ir pirmoje vietoje atsidūrė superherojų tematikos televizijos projektas „The Boys“. Dėl šios priežasties labai džiaugiamės, jog į renginį pavyko pasikviesti C. Minifie ir jau šį savaitgalį galėsime gyvai išgirsti apie aktorės darbą ir garsių projektų užkulisius“, – sakė „Comic Con Baltics“ organizatorius Tomas Vievesis.

Populiariosios kultūros visata po vienu stogu

Susitikti su aktore, gyvai pabendrauti, kartu įsiamžinti ar net gauti autografą galės visi norintys jau šį šeštadienį ir sekmadienį renginio „Comic Con Baltics 2023“ metu.

Pasimatyti su gerbėjais į Lietuvą jau atvyko ir kiti garsūs aktoriai – Raymondas Cruzas, seriale „Breaking Bad“ atlikęs Tuco Salamancos vaidmenį, Nikola Djuricko, suvaidinęs charizmatiškąjį Yuri Ismailov seriale „Stranger Things“, „The Witcher“ ir „Hario Poterio“ žvaigždė Anna Shaffer bei kultinio žaidimo „God of War“ balso aktorius Sunny Suljic.

Didžiausias populiariosios kultūros renginys Baltijos šalyse, „Comic Con Baltics 2023“ vyks Vilniuje, „Litexpo“, spalio 20-22 dienomis. Čia lankytojų laukia ne tik susitikimai su aktoriais iš ryškiausių kino ir televizijos projektų, bet ir naujausių kompiuterinių žaidimų bei technologijų pristatymai, didžiausias Baltijos šalyse cosplay konkursas, naujausių filmų pristatymai, pranešimai ir diskusijos, interaktyvi šeimų bei daug įdomybių pasiūlysianti prekybininkų erdvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją