„Norėjau sukurti tokį filmą, kuris mane patį, kai buvau jaunesnis, būtų privertęs pamilti kiną apskritai. O fantastikos žanras tam labai tinka – čia galima fantazuoti visiškai be jokių ribų, nukeliant žiūrovą ten, kur jis nė nesvajojo galintis atsidurti“, - pranešime spaudai sako režisierius Angelas Manuelis Soto.

Naujoji juosta pasakos apie jaunuolį Džeimį (aktorius Xolo Maridueña, žinomas iš serialo „Cobra Kai“), kuris, baigęs koledžą, pilnas vilčių ir grandiozinių gyvenimo planų, sugrįžta į gimtąjį Palmeros miestelį. Tačiau visi planai sugriūva, kai jam į rankas patenka keistas daiktas – senovės Egipto šventąjį vabzdį skarabėjų primenantis vabalas. Staiga atgijęs, jis paverčia Džeimį keistu žmogaus dydžio žydrai juodu padaru, primenančiu vabzdį.

Netrukus paaiškėja, kad Džeimis niekur nedingo – tiesiog dabar jame apsigyveno ir dar kai kas - Paslaptingasis skarabėjus, mums nepažįstamos civilizacijos itin pažangios biotechnologijos pavyzdys. Atgijęs ir pasirinkęs kūną-šeimininką, įtaisas suteikė Džeimiui neįsivaizduojamų galių ir sugebėjimų. Nors ir nenoromis, Džeimis pamažu tampa tuo, kuo jam visuomet ir buvo lemta būti - superherojumi Mėlynuoju vabalu.

„Dar būdamas vaiku galvojau, jog esu tikras superherojus, turiu supergalių. Todėl dabar, kai iš tiesų galėjau tokiu pasijusti per filmavimus, atrodo, išsipildė mano svajonė. Ir, nevyniodamas į vatą, atvirai sakau – man tai vienas įdomiausių veikėjų, kurie tik buvo sukurti komiksuose. Tikiuosi, kad istorija žiūrovams patiks ir turės dar ne vieną tęsinį“, - sako aktorius Xolo Maridueña.

Naujojo superherojaus nuotykiai filme „Mėlynasis vabalas“ kino ekranuose – jau nuo kito savaitgalio, rugpjūčio 18 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją