Tik įėjus į kino teatrą, žiūrovus pasitiko fotomenininko Algimanto Alekandravičiaus nuotraukų ekspozicija iš filmavimo aikštelės užkulisių. Pirmasis į premjerą su žmona Linda atėjo režisierius M. Martonsonas, vėliau už parankės atsivedęs ir pagrindinę filmo žvaigždę - Valdą Bičkutę.

Beje, aktorė DELFI prisipažino, kad filmo į kino teatrą jis eis žiūrėti dar kartelį su savo tėvais, kurie premjeroje sudalyvauti negalėjo.

O štai Leonardas Pobedonoscevas, lydimas žmonos Ievos, į premjerą taip pat pasikvietė ir savo tėvus. Tiesa, prieš peržiūrą jaunas vyras juokavo, kad gerai nežino, ar gimdytojai nuspėja, kokį vaidmenį "Tylioje naktyje" sukūrė jų sūnus. Tačiau šiems palinksėjus, kad jie puikiai informuoti, apie ką eis kalba, Leo lengviau atsikvėpė. 

Juostos kūrėjai prisipažino, kad labai jaudinasi ir nerimauja, kaip šį filmą sutiks Lietuvos žiūrovai. Taline "Tylios nakties" peržiūra praėjo labai sėkmingai ir sulaukė palankių atsiliepimų.

Raudonuoju kilimu su antrosiomis pusėmis žengė ir kiti "Tylios nakties" aktoriai - Kostas Smoriginas, Dalia Storyk, Vytautas Rumšas su savo mylimąja. Gytis Ivanauskas atėjo drauge su dainininke Juste Arlauskaitė-Jazzu, kuri atliko finalinę juostos dainą.

Pasižiūrėti filmo susirinko ir būrys žinomų šalies kino pasaulio žmonių, tarp kurių ir režisierius Arūnas Matelis, Marius Ivaškevičius, aktorius Remigijus Vilkaitis, Jurgita Jurkutė.

Pažiūrėti erotinės dramos su vyru atėjo Agnė Grigaliūnienė, Agnė Jagelavičiūtė, ir kt.

"Tylios nakties" premjeros svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)