Milijonai originalios „Žvaigždžių karų“ trilogijos gerbėjų džiaugiasi galėsiantys pamatyti, kaip Harrisonas Fordas ir Carrie Fisher vėl pasirodys Hano Solo ir princesės Lėjos vaidmenyse.

Ištikimų „Žvaigždžių karų“ gerbėjų“ ratą sudaro jau kelių kartų atstovai: pirmasis šios sagos filmas buvo išleistas 1977 metais ir žymėjo įsimintiną momentą popkultūros istorijoje.

Filmas akimirksniu pavertė H.Ford, C.Fisher ir Marką Hamillą, suvaidinusį džedajų Liuką Skaivokerį, didžiausio ryškumo žvaigždėmis.

„Galima sakyti, kad tai (lemia) temos, Galia, šviesos kardas – tiesiog yra kažkas, kas sujaudina žmones, ir nemanau, kad tai galima trumpai nusakyti“, – svarstė D.Ridley.

Filmas Lietuvos kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį.

Premjeros svečiai - nuotraukų albume:

Complete with his new red arm! #StarWarsPremiere #TheForceAwakens pic.twitter.com/tjulYiGNcy
— Ashley Crossan (@AshCrossan) December 15, 2015

It's all happening at the @StarWars premiere! #TheForceAwakens pic.twitter.com/CfTKrEKnJz
— POPSUGAR (@POPSUGAR) December 15, 2015

Filmo režisierius J.J.Abramsas („Tolyn į tamsą. Žvaigdžių kelias“, „Super 8“, „Neįmanoma misija“, „Dingę“) į naująją trilogiją pakvietė ryškiausias Holivudo žvaigždes – filme vaidina Harrisonas Fordas, Andy Serkis, Anthony Daniels, Kenny Bakeris, Peteris Mayhew, Carrie Fisher, Markas Hamillas ir kiti.

Kultiniais tapę „Žvaigždžių karai“, jau įrašyti į kino istoriją, kaip vienas sėkmingiausių kino projektų, sužadinusių mokslinės fantastikos populiarumą kino teatruose. Kartu su šiuo filmu, kurio pirmoji dalis pasirodė 1977 metais, užaugo ne viena karta, kuriems tokie personažai, kaip Lukas Skaivokeris, Hanas Solas ir Dartas Veideris sukelia ekstazę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)