„Kodėl dabar pasirinkau šią istoriją? Labai norėjau pabėgti nuo civilizacijos, mesti sau ir komandai iššūkį išgyventi be dušų ir tualetų. Pažvelkite į dabartinį mūsų gyvenimą – už mus net vadovėlius rašo dirbtinis intelektas. O įmeskime save į visai kitokį pasaulį, pažiūrėkime, ar išgyvensime? Būtent todėl ieškojau kažko, kas supurtytų. Man rodos, radau ir jau netrukus jūs tai išvysite kino teatruose“, - pranešime spaudai šypsosi N. Burgeris.

Režisierius sako, jog jį pavergė ne tik tai, jog teko leistis į nepatogumus, išeiti iš konforto zonos. Knyga, pagal kurią sukurta juosta, milijonus skaitytojų pavergė ir psichologiniu aspektu.

„Ar gali vienaip augintas ir auklėtas žmogus užaugęs tapti visai kitokiu? Tai man ilgus metus ramiai miegoti neleidęs klausimas, įdomus asmeniškai. Neabejoju, kad jis įdomus daugeliui ir filme bus į jį atsakyta. Galbūt“, - intriguoja kūrėjas.

Trileryje „Pelkių karaliaus dukra“ pasakojama, kaip iš pažiūros įprastą gyvenimą gyvenanti Helena slepia didelę paslaptį, kurios nežino nei jos vyras, nei mažametė dukra. Mat Helenos tėvas – Džeikobas Holbrukas, „Pelkių karaliaus“ vardu išgarsėjęs tuomet, kai, pagrobęs jauną merginą, sugebėjo slapstytis pelkėse ir išlikti nesugautas net 12 metų. Kuomet pagaliau įkliuvo teisėsaugos pareigūnams, į civilizaciją sugrįžo ne tik jo pagrobta mergina, bet ir jų dukra Helena, kuriai tuomet buvo dešimt metų.

Tačiau Džeikobui pavyksta pasprukti iš kalėjimo ir Helena turi pasiruošti jo atvykimui – ji įsitikinusi, kad tėvas keliauja būtent pas ją. Ir nebūtinai su gerais ketinimais. Kad apsaugotų save ir savo šeimą, Helena priversta prisiminti visas kadaise pelkėse išmoktas pamokas. Tik ar to pakaks, kuomet tavo mokytojas buvo būtent tas, kuris dabar tapo tavo priešininku?

Įtempto veiksmo trileris „Pelkių karaliaus dukra“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo šio penktadienio, lapkričio 10 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją