„Niekam ne paslaptis, kad Guy Ritchie filmavimo aikštelėje vyksta tikras chaosas. Ir jis iš viso to vis tiek sugeba padaryti nerealias juostas. Mes visi ten buvome kaip šeima, kuri kaip iš tikro gyvenimo – pykstasi, šaukia, rėkia, tranko durimis, bet galiausiai vėl visi kartu sėda prie vieno stalo arba vieno televizoriaus. Tai neįtikėtina, nesuprantu, kaip jam išeina taip viską sutvarkyti“, – pranešime spaudai pasakoja vienas pagrindinių filmo aktorių Henry’is Cavillas.

Britų kino žvaigždė labiausiai išgarsėjo Supermeno vaidmeniu ir jau anksčiau yra dirbęs su G. Ritchie ankstesniuose jo filmuose.

„Manęs žurnalistai klausia, ar jaučiau spaudimą savo herojų suvaidinti kuo tiksliau, juk „Nedžentelmeniško karo ministerija“ paremta tikrais įvykiais, o tokiu atveju atsiranda tų, kurie lygina, prižiūri, kad istorija nebūtų iškraipyta. Bet su Guy viskas kitaip – filme yra, ko nebuvo iš tiesų, nors pats „stuburas“ paliktas, todėl svarbiausias iškeltas tikslas tapti tokiais, kokius mus kūrė G. Ritchie. Herojai juostoje, manau, gerokai spalvingesni už tikruosius, nes kai kas sutirštinta, paryškinta taip, kad būtų įdomiau žiūrovams“, – sako aktorius ir modelis Alexas Pettyferis.

„Nedžentelmeniško karo ministerija“ pasakos, kaip matydama greitą ir bauginantį Hitlerio progresą, britų kariuomenė nusprendžia savo džentelmeniškumą išleisti trumpų atostogų ir suplanuoja beprotiškos drąsos ir įžūlumo reikalaujančią operaciją priešo užnugaryje.

Jai vadovauti patikima Gustavui „Gasui“ Marč-Filipsui (aktorius Henry’is Cavillas) – puikiam kariui, bet aikštingam, ūmaus būdo ir galimai porą galvos varžtų jau pametusiam vyrukui. Išklausęs planą, Gasas tik linkteli, surenka kompaktišką tokių pat kaip ir jis išprotėjusių kolegų komandą ir išsiruošia vykdyti užduoties.

„Aso Maveriko“ prodiuserių ir G. Ritchie bendras darbas „Nedžentelmeniško karo ministerija“ į Lietuvos kino teatruos atkeliauja jau kitą penktadienį, balandžio 19 dieną.

Filmo anonsas: