Pateikiame penkis faktus, kurie padės geriau pažinti šią laisvos dvasios aktorę.

Kino kūrėjai ją pastebėjo socialinėje žiniasklaidoje

Visi puikiai žino, kad socialinės žiniasklaidos galia ir pasiekiamumas auga ne dienomis, o valandomis, tačiau labai daug ir tokių, kurie net nenutuokia, kokios įtakingos tapo šios socialinės platformos. Kaip teigia „The Florida Project“ režisierius Seanas Milleris, jis ne tik Bria Vinaitę, bet ir kitus komandos narius rado ne kur kitur, o būtent socialinėje žiniasklaidoje.

Socialinėje žiniasklaidoje merginą išgarsino... marihuana

Taip, su marihuana tiesiogiai susijęs verslas – jūs perskaitėte teisingai. Bria pirmiausia visų dėmesį atkreipė savo paskyra socialiniame tinkle „Instagram“, kur ji dalijasi patirtimi apie itin pelningą verslą – ji prekiauja marihuanos simbolika puoštais drabužiais. Taip, ji iš prigimties nėra aktorė, tačiau S. Milleris joje įžvelgė talento potencialą ir tikrai nesuklydo. Pati mergina džiaugiasi priėmusi iššūkį ir išbandžiusi save šiame naujame amplua.

Ji iš Lietuvos

Pasirodo, Bria gimė Lietuvoje, tačiau gyvenimas pasisuko taip, jog ji galiausiai su mama atsidūrė Brukline. Apie save mergina pasakoja, kad ji visada jautėsi labai laisva – tiek būdama paauglė, tiek suaugusi. Ji teigia, kad aplinkybės ir situacijos, kurios daugumą žmonių uždaro į savotiškus rėmus ir trukdo judėti į priekį, jai nesudaro jokių problemų. Bria sako, kad didžiausią laisvę ji pajutusi, kai buvo maždaug 14 metų – ji tiesiog liovėsi kreipti dėmesį į tai, ką apie ją galvoja kiti žmonės.

Ji buvo išsiųsta mokytis į internatinę mokyklą

Kaip ten bebūtų, kartais laisvės kaina būna didelė. Bria buvo tokia laisvamanė, jog tėvai, nebesugalvodami, kokių priemonių imtis, nusprendė ją išsiųsti mokytis į internatinę mokyklą. Tiesiog norėjo būti tikri, kad Bria neįsivels į kokią rimtą bėdą. Dėl vieno dalyko galime būti tikri – mokykla jos laisvos dvasios tikrai nepalaužė. Tereikia su šia mergina pasikalbėti geras penkias minutes, ir iš karto suprasite, kad ko jau ko, o polėkio jai nestinga.

Galimybę Holivude vertina labai rimtai

Nors Bria tikrai nepaklūsta jokiems suvaržymams ir daro, ką panorėjusi, įsipareigojimus ir pasitaikiusias galimybes vertina labai rimtai – ypač galimą karjerą Holivude. Nors nauja patirtis ir gąsdina, ji teigia nebijanti iššūkių. Bria sako esanti labai dėkinga už jai suteiktą galimybę ir pasitikėjimą, kurio sulaukė iš Seano Millerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)