Filmo istorija pasakoja apie sėkmingą „stand up“ komiką, kuris turi viską – pastovius pasirodymus miesto klube, gražią merginą ir mėgaujasi savo žinomumu, rašo filmvilnius.com. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia, kai paaiškėja sunki ligos diagnozė.

Filmo kūrėjai nagrinėja juoko svarbą susidūrus su neišvengiamu likimu ir kelia klausimą ar problemos dydis priklauso nuo rimtos veido išraiškos? Ar patekus į akistatą su mirtimi galime sau leisti juoktis? „Ne juokais“ – tai nuoširdi istorija apie kovą su sunkia liga ir iš naujo atrandamą juoko galią.

Mieste filmavimo darbus toliau tęsia ir lietuvių bei švedų komandos. Švedų kino kūrėjai filmuoja 8 dalių kriminalinį trilerį apie Švedijos telekomunikacijos kompanijos plėtrą Rytų Europoje, lietuvių režisierius Algimantas Puipa mieste kuria filmą „Sinefilija“, o romantinę komediją „Vyras už pinigus“ filmuoja režisiesius Justinas Krisiūnas.

Šiuo metu Vilniuje, šalia Registrų centro, jau yra prasidėję filmo „Ne juokais” filmavimo darbai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)