Kokia yra tokio sprendimo priežastis, nepranešama. Tikėtina, jog viskas remiasi į studijos finansines problemas, galimą bankrotą ir studijos įtraukimą į didžiausią Kinijos konglomeratą. Greičiausiai, nauja vadovybė nemato didelių perspektyvų, susijusių su „Ugnies žiedo“ tęsiniu.

Matyt, žinia apie studijos perleidimą kinams ir privertė režisierių Guillermo Del Toro grįžti po savo draugo Jameso Camerono sparnu į studiją „20th Century Fox“, kuris jam pasiūlė sukurti kultinio 1966 m. fantastinio filmo „Fantastinė kelionė“ (angl. „Fantastic Voyage“) perdirbinį.

„Ugnies žiedas“ buvo išleistas 2013 metais. Jame buvo pasakojama apie karą tarp žmonių ir pabaisų Kaidžu, kuriuos galėjo nukauti tik žmonių valdomi galingieji robotai jėgeriai. Pagrindinius vaidmenis filme atliko Charlie‘is Hunnamas, Idris Elba, Charlie Day, Ronas Perlmanas, Rinko Kikuchi ir kt.

Juosta patyrė finansinį fiasko visame pasaulyje ir galiausiai užsidirbo tik 411 milijonų dolerių. Filmo biudžetas be reklaminių išlaidų siekė 190 milijonų dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)