Jiems buvo suteikta galimybė juostą pamatyti dar prieš oficialiąją premjerą. S. Kingas po peržiūros savo susižavėjimą išreiškę „Twitter“, o T. Cruise‘as komplimentus išsakė paskambinęs tiesiai „Blyksnio“ kūrėjams, rašoma pranešime spaudai.

„Šiandien turėjau galimybę anksčiau laiko pamatyti filmą „Blyksnis“. Nesu tokių juostų apie superherojų gerbėjas, tačiau ši – ypatinga. Ji palietė širdį, yra smagi, negalėjau nuleisti akių nuo ekrano. Man labai patiko“, - rašė S. Kingas.

„Džiaugiamės, kad mūsų darbas patiko net kino profesionalams. Tai suteikė labai daug pasitikėjimo savimi. Dabar žinome, kad mūsų bemiegės naktys tikrai buvo to vertos“, - sakė režisierius Andy‘is Muschiettis.

„Kino industrija – labai ciniška. Ir girdėti komplimentus iš tiek pasiekusių žmonių yra tikras pasiekimas. Juk jie filmą pagyrė tikrai ne dėl to, kad taip reikėjo. Jie filmą pagyrė, nes jis iš tiesų patiko, negi kitaip vargintųsi? Štai, pavyzdžiui, T. Cruise‘as – jis mums paskambino ir penkiolika minučių gyrė Andy‘į, pačią istoriją. Be galo gera buvo girdėti, nes į tą juostą sudėjome tikrai be proto daug pastangų“, - sakė prodiuserė Barbara Muschietti.

Juostoje pagrindiniame vaidmenyje pasirodo Ezra Milleris, o taip pat pamatysime Michaelą Keatoną, Beną Afflecką, Michaelą Shannoną bei kitus puikiai pažįstamus aktorius.

Filmas „Blyksnis“ pasakos apie tai, kuomet Baris Alenas, Blyksnis, suvokia, kad jo supergalia judėti beprotišku greičiu leidžia keliauti laiku, jo galvoje užgimsta drąsi, nors ir pavojinga mintis – nuvykti į praeitį ir užkirsti kelią išpuoliui, nusinešusiam jo mamos gyvybę.

Nors tai jam pavyksta, įvykių praeityje pakeitimas neišvengiamai pakeičia ir dabartį. Į savo laikmetį sugrįžęs Blyksnis sužino, kad į naują jo realybės versiją sugrįžo klastingasis generolas Zodas, ir kad joje taip pat nebeliko jokių superherojų, galinčių Zodą sustabdyti.

Tiksliau, beveik nebeliko: Blyksniui tenka gerokai pasistengti, kol prikalbina vieną „į pensiją išėjusį“ Betmeną vėl apsivilkti savo kostiumą bei išgelbėti įkalintą Kriptono gyventoją. Tiesa, ne patį Supermeną, tačiau rinktis nėra iš ko. Padedamas dviejų naujai surastų bendrininkų ir savo paties versijos iš kito laikmečio, Blyksnis turės pasitelkti visas įmanomas supergalias, kad išgelbėtų savo pasaulį ir ankstesniąją realybę.

Kaip jam pavyks ir kokie iššūkiai jo lauks pakeliui, pamatysime juostoje „Blyksnis“. Oficialioji juostos premjera kino teatruose – šį penktadienį, birželio 16 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją