„Mano nuomone, šis filmas T. Hollandą iš berniuko padarė vyru. Ne tik dėl priaugintų 10 kg raumenų, bet ir emocine prasme. Esu įsitikinęs, kad geresnio aktoriaus šiam vaidmeniui nė negalėjo būti“, - pasakoja režisierius Rubenas Fleischeris.

Komplimentų jis negaili ir M. Wahlbergui, kuris jau nuo seno garsėja raumeningu kūnu ir drąsa prieš filmavimo kameras.

„Filmai, kurie gimsta iš kompiuterinių žaidimų visuomet reikalauja gero fizinio pasirengimo ir esu dėkingas tiek Tomui, tiek Markui už įdėtas pastangas. Mes juos gerokai pakankinome, o jie visa tai sugebėjo ištverti“, - sakė R. Fleischeris.

„Man teko kabėti ore pririštam prie sunkių dėžių, kurios sukasi. Žinoma, tai vyko studijoje, bet buvo labai baisu. Ir ekrane atrodys baisu, patikėkite. Jei filmuose apie Žmogų vorą mane dažnai nuo traumų bei žaizdų gelbėdavo superherojaus kostiumas, tai čia viską jaučiau kiekvienu savo kūno centimetru. Mėlynių ir įdrėskimų net nebeskaičiuodavau“, - prisiminė T. Hollandas.

Vaizdo įrašą iš filmavimo užkulisių galite pamatyt čia:

Nuotykių juostoje „Neatrastas“ T. Hollandas vaidina Neitaną – barmeną, kuris laisvalaikiu domisi istorija. Ypač ta jos dalimi, kuri kalba apie lobius, prarastus turtus ir apie juos pasakojančias legendas. Tam yra dvi priežastys. Pirmoji – Neitanas yra tolimas žymaus keliautojo ir atradėjo Francio Dreiko palikuonis; antroji – noras surasti savo seniai vienoje ekspedicijoje dingusį vyresnįjį brolį.

Vieną dieną bare, kuriame dirba Neitanas, vaikiną užkalbina nepažįstamas vyras, kuris, kaip netrukus paaiškėja, yra jau patyręs lobių medžiotojas Viktoras „Salis“ Salivanas (akt. M. Wahlbergas). Paslaptingai kalbantis Salis Neitanui užsimena apie „didžiausią istorijoje dar nerastą“ lobį, kuris taip pat galėtų saugoti ir užuominų apie jo brolio likimą. Suintriguotas Neitanas ilgai nedvejoja ir naujieji partneriai leidžiasi į nuotykį.

Kuo baigsis jųdviejų kelionė, pamatysime jau šį penktadienį, vasario 18 dieną, kai į kino teatrus atkeliaus filmas „Neatrastas“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją