„Turbūt kiekvienas iš mūsų augdamas svajojame apie nuotykių kupiną gyvenimą, tačiau kartais užtenka vieno didžiulio nuotykio, kad gyvenimas taptų prasmingas. Būtent apie tai pasakojame šiame filme visai šeimai. Mažas žmogutis su didele širdimi ir savo drąsa dažnai gali net daugiau už suaugusius – tuo ir nuostabus mūsų pasaulis“, – pasakojo vienas iš juostos scenarijaus autorių bei prancūzų kino režisierius Davidas Moreau.

Na, teisingumo dėlei reikia pasakyti, kad gyvūnas, kurį mergaitė randa namuose – nėra suaugęs liūtas, o dar visai mažas liūtukas. Žvėrelį, tikėdamiesi pelningai parduoti, lėktuvu gabeno brakonieriai, tačiau mažyliui pavyko pabėgti ir pasislėpti Inesos namuose.

Geros širdies mergaitė iš karto pamilsta liūtuką ir nutaria jį sugrąžinti ten, kur žvėrelis ir turėtų gyventi – namo, t.y. į Afriką. Pavadinusi jį Karaliumi, Inesa kartu su broliu ir seneliu leidžiasi į nuotykių pilną liūtuko gelbėjimo misiją.

Kuo baigsis jos gyvenimo nuotykis ir kokių svarbių gyvenimiškų pamokų jis padovanos žiūrovams, pamatysime jau šį penktadienį didžiuosiuose ekranuose pasirodančioje lietuviškai dubliuotoje juostoje „Mano mažasis karalius“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją