„Ar visi filmavimai vyks prie žaliojo fono? Šis klausimas buvo pagrindinis, kuris kirbėjo galvoje. Kai sužinojau, kad daugelį triukų atliksime ne studijoje, o lauke, neslėpsiu, man labai palengvėjo. Žinojau, kad tai bus vienas geriausių nuotykių mano gyvenime“, - pranešime spaudai sako aktorius.

Jis pasakojo, jog iki tol nieko nežinojo apie šį superherojų, tačiau dabar, be abejonės, jis yra pats mėgstamiausias.

„Galiu drąsiai tai pavadinti meile iš pirmo žvilgsnio. Mėlynasis vabalas – tobulas. Ne veltui jo ekranuose laukia tiek daug komiksų gerbėjų. Įdomiausia buvo pirmąkart išvysti šio superherojaus kostiumą: ar man reiks lįsti į triko? Ar man reikia daugiau raumenų? Kaip aš atrodysiu su juo? Tačiau visos abejonės išsisklaidė, kai pamačiau kostiumą grimerinėje. Tai buvo magiškas jausmas!” – pasakojo Xolo Maridueña.

Naujoji juosta „Mėlynasis vabalas“ pasakos apie jaunuolį Džeimį (akt. Xolo Maridueña), kuris, baigęs koledžą, pilnas vilčių ir grandiozinių gyvenimo planų, sugrįžta į gimtąjį Palmeros miestelį. Tačiau visi planai sugriūva, kai jam į rankas patenka keistas daiktas – senovės Egipto šventąjį vabzdį skarabėjų primenantis vabalas. Staiga atgijęs, jis paverčia Džeimį keistu žmogaus dydžio žydrai juodu padaru, primenančiu vabzdį.

Netrukus paaiškėja, kad Džeimis niekur nedingo – tiesiog dabar jame apsigyveno ir dar kai kas - Paslaptingasis skarabėjus, mums nepažįstamos civilizacijos itin pažangios biotechnologijos pavyzdys. Atgijęs ir pasirinkęs kūną-šeimininką, įtaisas suteikė Džeimiui neįsivaizduojamų galių ir sugebėjimų. Nors ir nenoromis, Džeimis pamažu tampa tuo, kuo jam visuomet ir buvo lemta būti - superherojumi Mėlynuoju vabalu.

Naujojo superherojaus nuotykiai filme „Mėlynasis vabalas“ kino ekranuose – jau nuo šio savaitgalio, rugpjūčio 18 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją