„Kadangi Laura Ferrari nebuvo tokia garsi, kaip jos vyras ir jos istorijos pusė mažiau žinoma, man buvo duota galimybė suteikti jai savų spalvų. O tam, kad visko nesumaučiau, teko išnagrinėti daugybę medžiagos“, - pranešime spaudai pasakoja P. Cruz.

Po filmo premjeros kino kritikai teigė, kad būtent ši aktorė ir tokiomis juostomis kaip „Karštis“, „Visuomenės priešai“, „Informatorius“, „Ali“ išgarsėjęs režisierius Michaelas Mannas „išgelbėjo Lauros Ferrari istoriją“.

„Gavau perskaityti daugybę šios poros meilės laiškų, iš jų akivaizdu, kad bent jau iš pradžių, tarp Enzo ir Lauros buvo ne tik didžiulė meilė, bet ir stipri pagarba vienas kitam. Jiedu drauge kūrė kompaniją. Kai nuvykau į gamyklą, kalbėjausi su tais, kurie ją pažinojo ir jie lyg nenorėjo pripažinti, kaip ji prisidėjo prie kompanijos sėkmės. Ar žinote, kad ji prieš varžybas visada miegodavo ant padangų? Taip ji saugodavo, kad konkurentai jų slapta nesugadintų“, - atskleidžia P. Cruz.

Juosta „Ferrari“ nukels mus į 1957-uosius. E. Ferraris gedi prieš metus mirusio vienintelio sūnaus Alfredo. Jo santuokai su žmona Laura (akt. P. Cruz) taip pat iškilusi grėsmė. Prieš dešimtmetį sutuoktinių įkurta automobilių gamybos kompanija – ant bankroto slenksčio.

Gyvenimui dūžtant į šipulius, vienintelė sritis, kurioje Enzo jaučiasi galintis bent kažką pakeisti, yra jo kompanija. Desperatiškai ieškodamas galimybės ją išgelbėti, E. Ferraris nusprendžia, kad jo komanda dalyvaus pragarui prilyginamose „Mille Miglia“ – žiauriose, bekompromisėse ir velniškai pavojingose tūkstančio mylių (1600 kilometrų) atviro kelio ištvermės lenktynėse Italijoje.

Tačiau jos – pažymėtos avarijomis bei žūtimis. Kuo tai baigsis E. Ferrariui, pamatysime jau nuo sausio 26 dienos, biografinėje dramoje „Ferrari“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją