Kaip sako pati kino žvaigždė, ši pabaiga jam – ne tik galimai atsisveikinimas su pamiltu herojumi, bet ir ilgus metus trukusių darbų su režisieriumi Antoine Fuqua vieno etapo pabaiga.

„Kartu mes sukūrėme kino reiškinį, neabejoju, kad „Ekvalaizeris“ tikrai nusipelnė tokio titulo. Antoine iš manęs išspaudė maksimumą, turbūt nei jis, nei aš tiek nesitikėjome“, - pranešime spaudai juokiasi D. Washingtonas, kuriam ir vėl filmavimų metu teko pademonstruoti ne tik aktorinius, bet ir savo fizinius sugebėjimus.

„Istorija prasidėjo prieš beveik dešimtmetį ir tuomet aš tikrai nenumaniau, kad filmų bus net trys. Juo labiau nesitikėjau tokios pabaigos, kokią pamatysite trečiojoje dalyje“, - intriguoja aktorius.

Trileryje „Ekvalaizeris 3: paskutinė kova“ buvęs jūrų pėstininkas ir specialusis agentas Robertas Makolas (akt. D. Washingtonas) trokšta vienintelio dalyko: ramybės. Siekdamas užsimiršti, Robertas išvyksta iš Amerikos ir apsigyvena pietų Italijoje. Nuostabi gamta bei geraširdžiai ir nuoširdūs vietos gyventojai Makolą veikia kaip vaistai. Jis pamažu apsipranta su naujaisiais namais ir susiranda draugų.

Tačiau pietų Italijoje veikiančios vietinės mafijos čiuptuvai apraizgę kiekvienus namus – taip pat ir naujųjų Roberto draugų. Pamažu išsiaiškinęs tikrąją situaciją, apie kurią iš pradžių nelabai kas nori kalbėti, Makolas nemato kitos išeities, kaip prisiminti savo senuosius įgūdžius ir pabandyti padėti žmonėms, kurie jam tapo tokie brangūs.

Tad kokia bus toji pabaiga ir kas nugalės? Tai išvysime jau visai netrukus – nuo rugsėjo 1 dienos, kino teatruose, į kuriuos atkeliauja filmas „Ekvalaizeris 3: paskutinė kova“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją