Filmavimo darbai vyko Škotijoje – aktoriai buvo panirę į ledinį vandenį. Vienintelis būdas sušilti – sumaišyti verdantį vandenį su upės vandeniu ir užsipilti už drabužių. Channingas taip ir padarė, bet, pamiršęs sumaišyti verdantį vandenį su šaltu, užpylė ką tik užvirusį vandenį sau už kelnių.

„Tai buvo pats skaudžiausias dalykas, kokį esu patyręs savo gyvenime, – tvirtino Channingas Tatumas. Pamenu, greitosios pagalbos automobilyje paramedikai man sakė, kad jei jauti skausmą – gerai, vadinasi, nervas nepažeistas. O per radiją esu girdėjęs, kad mano lytiniai organai sudegė. Tai nebuvo juokinga, bet tai tikrai neįtikėtinas įvykis“.

Ši istorija akimirksniu tapo populiaria tema. Channingas Tatumas juokauja, kad kiekvienas jo interviu ar pokalbis su kolegomis aktoriais prasideda ar baigiasi šiuo pasakojimu.

Nors Channingas Tatumas sunkiai susižeidė, net ir kęsdamas skausmą, jis netrukus grįžo į filmavimo aikštelę. Tuo metu kaip tik jam teko vaidinti pervargusį, kenčiantį nuo skausmo jauną Romos legionierių.

Channingo Tatumo kolega Jamie Bellas apsidžiaugė, kad jam nenutiko nieko panašaus. „Kas gali būti blogiau nei nusideginti p**palą? Tai liūdna. Aš nuoširdžiai išgyvenau dėl jo – juk kalbame apie jo vyriškumą. Kai mes, vyrai, išgirdome šią žinią, visi nusipurtėme... Žinoma, netrukus jis vėl pradėjo dirbti. Tai yra, aš nežinau ar jo penis pradėjo dirbti, bet Channingas pradėjo dirbti“, – šmaikštavo Jamie Bellas.

Pats Channingas Tatumas JAV spaudai tvirtino, kad jo vyriškumas nenukentėjo.

Istorinis nuotykių epas „Devintojo legiono erelis“ atskrieja į Lietuvos kino teatrus balandžio 8 dieną, o dabar siūlome pasižiūrėti šį interviu su filmo aktoriais, kuriame Jamie Bellas pasišaipė iš savo kolegos Channingo Tatumo, nusideginusio intymią vietelę (anglų kalba):

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją