„Įniršio“ premjeros proga kviečiame susipažinti su tėvo žavesį paveldėjusiu S. Eastwoodu, kuriam Holivude pranašaujama didelė sėkmė.

S. Eastwoodo motina – stiuardesė Jacelyn Reeves, su kuria C. Eastwoodas buvo užmezgęs trumpalaikius santykius. Nors jų romanas nebuvo viešas, moteris pagimdė jam du vaikus – Scottą ir jaunesnę jo seserį Kathryn.

Aktoriaus ir jo sesers gimimo liudijimuose tėvas nėra nurodytas.

Monterėjuje, Kalifornijoje, gimęs S. Eastwoodas užaugo Havajuose.

Aktoriaus ūgis – 180 cm.

Scottas savo kelią kino pramonėje pradėjo naudodamasis tikruoju Scotto Reeveso vardu. „Norėjau pažiūrėti, ką sugebu pats. Lengviausia baksnoti į Eastwoodo pavardę, tačiau per aktorių atrankas tokie dalykai nepadeda. Jei nesugebi puikiai pasirodyti, pavardė nieko nereiškia“, – yra sakęs aktorius.
Scottas Eastwoodas (Acme Films nuotr.)

Jauną aktorių pasikeisti pseudonimą tėvas įkalbėjo prieš penkerius metus, sakydamas, kad toks pasirinkimas neišvengiamas.

Žurnalistų teigimu, S. Eastwoodas atrodo lygiai taip kaip jo tėvas 1971-ųjų filme „Purvinasis Haris“ (angl. „Dirty Harry“).

Scottas debiutavo kine savo tėvo 2006-ųjų filme „Mūsų tėvų vėliavos“.

S. Eastwoodas ankstesniu Scotto Reeveso vardu minimas C.Eastwoodo filmuose „Mūsų tėvų vėliavos“ ir „Gran Torino“, tačiau 2012-ųjų filme „Gyvenimo vingiai“ (angl. „Trouble with the Curve“) nurodoma jau Eastwoodo pavardė.

Aktorius yra ragavęs ir modelio darbo.

Šių metų gegužę žurnalas „People“ pranešė, kad S. Eastwoodas susitikinėja su modeliu Brittany Brousseau.

S. Eastwoodas remia vieno iš jo draugų, automobilio avarijoje žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio, įkurtą labdaros organizaciją „Reach Out World Wide“. Taip pat jis yra P. Walkerio brolio Cody Walkerio bičiulis.

Laisvalaikiu Scottas mėgsta užsiiminėti banglenčių sportu, žvejoti ir nardyti.

S. Eastwoodas yra baro „The Saddle“ Solanos paplūdimyje, Kalifornijoje, bendrasavininkis.

Tėvas įskiepijo Scottui meilę golfui.

Šiuo metu S. Eastwoodas gyvena San Diege.

Aktorius yra didelis gyvūnų mylėtojas.

Prieš tapdamas aktoriumi S. Eastwoodas dirbo statybose.

S. Eastwoodas apie populiarumą: „Man patinka nelįsti kitiems į akis. Šiame versle atsidūriau ne todėl, kad noriu būti žinomas, čia atėjau vaidinti ir prisidėti prie filmų kūrimo. Būčiau laimingas, jei galėčiau tą daryti ir niekuomet netapti žinomas.“

Veiksmo ir dramatiškų išgyvenimų kupinas karo filmo „Įniršis“ veiksmas rutuliojasi sąjungininkų kariuomenei žengiant vis gilyn į nacistinės Vokietijos teritoriją. Pabalnojęs Šermano tanką, B. Pitto vadovaujamas penkių karių būrelis ryžtasi mirtinai misijai. Iš priešų užnugario menkutė „mirtininkų kuopa“ mėgina smogti skaudų taktinį smūgį Trečiajam Reichui.

Karo siaubas, skausmas, netikėta meilė, draugystė ir kova iki paskutinės akimirkos emocijų prisotintame karo filme „Įniršis“ Lietuvos kino teatruose – nuo spalio 24 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją