Artėjant „Kaip atsikratyti boso 2“ premjerai, kviečiame sužinoti įdomių detalių apie lietuviško kraujo turinčio 39-erių J. Sudeikio karjerą ir gyvenimą.

Jasonas – antrasis aktoriaus vardas, pilnas jo vardas Danielis Jasonas Sudeikis.

Lietuvišką pavardę J. Sudeikis paveldėjo iš tėvo Danielio Josepho Sudeikio, turinčio perpus airiško ir lietuviško kraujo.

Aktoriaus ūgis – 185 cm.

J. Sudeikio pravardė – „Suds“.

Aktorius jau buvo kartą vedęs. Nuo 2004 iki 2010-ųjų jo žmona buvo aktorė ir viena serialo „30 Rock“ scenarisčių Kay Cannon.

Po skyrybų J. Sudeikis susitikinėjo su aktore January Jones, tačiau 2011-ųjų sausį jie išsiskyrė.

J. Sudeikio motina Kathryn buvo kelionių agentė, tad aktorius apsilankė Europoje būdamas vos šeštoje klasėje.

Aktoriaus dėdė iš motinos pusės – žinomas aktorius George‘as Wendtas, įkvėpęs sūnėną sudalyvauti „Saturday Night Live“ atrankoje.

Prieš tapdamas vienu populiaraus šou „Saturday Night Live“ scenaristų, J. Sudeikis darbavosi improvizacinio komedijos teatro trupėje „The Second City“.

Devintajame dešimtmetyje J. Sudeikis gastroliavo su komikų trupe „ComedySportz“.

Aktorius turi dvi seseris, Lindsay ir Kristen Sudeikis. Kristin mėgina siekti aktorės ir šokėjos karjeros Niujorke, o jaunesnioji Lindsay mokytojauja vidurinėje mokykloje bei yra krepšinio trenerė.

J. Sudeikis yra aistringas Kanzaso „Jayhawks“ krepšinio komandos gerbėjas.

Vidurinėje J. Sudeikis žaidė krepšinį mokyklos komandoje.

Aktorius mokėsi toje pačioje vidurinėje kaip ir jo kolega Paulas Ruddas.

Bene dažniausiai J. Sudeikiui tenka dirbti kartu su Jennifer Aniston. Jie abu vaidino net keturiuose filmuose, du iš kurių – „Kaip atsikratyti boso“ ir „Kaip atsikratyti boso 2“.

Ironiška, kad J. Sudeikis yra viešai prisipažinęs buvęs susižavėjęs J. Aniston dar nuo serialo „Draugai“ laikų.

J. Sudeikis tikina, kad mielai išmėgintų jėgas ne tik komedijos, bet ir dramos žanre.

Jaunystėje aktorius ne sykį iš parduotuvės yra nušvilpęs saldainių ar kompaktinių diskų. Šį užsiėmimą jis metė po to, kai buvo pagautas būdamas 16-os.

Nežinia, juokais ar rimtai J. Sudeikis yra pasakęs, kad po vestuvių su O. Wilde svarsto pasiimti mylimosios pavardę ir tapti Jasonu Wilde‘u. „Jos pavardė kur kas kietesnė ir man tiktų labiau“, – yra sakęs jis.

J. Sudeikis dievina magiškus pasirodymus tad per savo 16-ąjį ir 26-ąjį gimtadienius jis apsilankė garsaus iliuzionisto Davido Copperfieldo šou.

Jei „Oskarai“ galėtų būti teikiami atgaline data, J. Sudeikis skirtų statulėlę filmui „Švilpiko diena“ (angl. „Groundhog Day“), kuris, jo nuomone, yra puikus.

J. Sudeikis teigia norintis trijų vaikų, nes tiek jis, tiek O. Wilde turi po du brolis ar seseris.

Aktorius pirmąsyk prancūziškai pasibučiavo būdamas 7-oje klasėje. Bučiniu jį apdovanojo 8-okė.

J. Sudeikis apie karjerą su šypsena: „Mano karjera merdi ne dėl talento stygiaus ar dėl to, kad atrodau geriausiu atveju penkiems balams iš dešimties. Manau, mano karjerai finalinį tašką padės mano ūgis. Net nežinau, kodėl mane samdo, juk esu akivaizdžiai per aukštas.“

Apie jaunystę: „Abi mano seserys lankė šokius, tad dažnai teko eiti į šokio koncertus. Man jie patikdavo – daug gražių mergaičių, vilkinčių triko.“

Apie žmonių reakciją: „Kai manęs klauso ir juokiasi, jaučiuosi kur kas geriau, nei kai manęs klauso, o po to apdovanoja tokiu žvilgsniu, kad nesuprasi, ar žmogus įsižeidė, ar kas. Su tuo man vis dar sunku susitvarkyti.“

Naujojoje komedijoje „Kaip atsikratyti boso 2“ žiūrovai išvys stulbinantį talentingų aktorių būrį. Prie J. Sudeikio ekrane prisijungė ne tik J. Aniston, bet ir Kevinas Spacey, Jasonas Batemanas, Charlie Day, Jamie Foxxas, Chritophas Waltzas ir Chrisas Pine‘as.

Iki ašarų juoktis priversianti komedija „Kaip atsikratyti boso 2“ Lietuvą pasieks lapkričio 28 dieną.

Filmo „Kaip atsikratyti boso 2“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)