„Rašau net poros filmų scenarijus. Vienas, kurį jau ketinu baigti, vadinsis „Skin Trade“ – tai bus filmas apie prekybą žmonėmis, - pasakoja D. Lundgrenas, - tikiuosi, kad man pavyks gauti jam finansavimą ir pakviesti vaidinti žinomų kino žvaigždžių. Aš pats – filmą režisuočiau ir atlikčiau jame kokį nors mažesnį vaidmenį.“

Veiksmo filmų žanre išgarsėjęs aktorius ketina nerti į dramos vandenis. D. Lundgrenas neabejoja, jog tai bus rimtas iššūkis: „Kai visą laiką dirbi su veiksmo filmais, pereiti prie dramos – sudėtinga. Kai kuri filmą, kuriame žūva daug vyrukų – lengva gauti finansavimą, bet viskas visai kitaip, kai tai rimta drama.“

Aktorius filmą planuoja kurti gimtojoje Švedijoje. „Noriu ką nors padaryti Švedijai, apie Švediją arba Švedijoje“, – teigia D. Lundgrenas.

Imtis režisūros jį galėjo paskatinti ir aktoriaus Sylvesterio Stallones pavyzdys. Šiuo metu kino teatruose rodomas naujausias jo veiksmo filmas „Nesunaikinami“ – S. Stallone yra šio filmo režisierius, prodiuseris ir scenaristas, o D. Lundgrenas filme atlieka vieną pagrindinių vaidmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją