Kaip rašo „Deadline“, „Paramount“ dėl naujausios „Neįmanomos misijos“ dalies paspaudė stabdžius – naujausias filmas nepasirodys tol, kol vyksta derybos su T. Cruise‘u.

Skelbiama, kad pirmieji juostos rengimo premjerai darbai Londone jau prasidėjo, prie scenarijaus dirba režisierius Christopheris McQuarrie.

Nepaisant to, personalas gavo nurodymą stabdyti darbus ir laukti tolimesnių nurodymų.

Žiniasklaida skelbia, kad galimi du situacijos paaiškinimai. Pirmasis – „Paramount“ norėtų mažinti biudžetą, o tai reikštų, kad T. Cruisas gautų mažiau pinigų. Antroji galima priežastis – T. Cruise‘as tiesiog nori didesnio atlyginimo, o „Paramount“ su tuo nesutinka.

Kad ir kaip ten bebūtų, nors 6-osios „Neįmanomos misijos“ dalies gerbėjai anksčiau ar vėliau sulauks, dabartinė situacija atskleidžia, kad nemažai kino studijų, konkrečiai ir „Paramount“, turi rimtų finansinių problemų.

„The New York Times“ rašo, kad 2016 metais kino studija greičiausiai patirs 350 mln. dolerių (309 mln. Eur) nuostolių, kuriuos atnešė itin prasti kai kurių filmų rezultatai.

Penktoji „Neįmanomos misijos“ dalis 2015 metais visame pasaulyje uždirbo 682 mln. dolerių (603 mln. Eur)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)