Likus mėnesiui iki juostos pasirodymo kino teatruose, Šiaurės Amerikoje ir Jungtinėje Karalystėje buvo pradėta prekiauti išankstiniais bilietais į patį pirmą seansą. Tačiau vos po penkiolikos minučių visi bilietai buvo išparduoti. Toks didelis ažiotažas nulėmė kino teatrų serverių gedimą.

Maža to, daugelis jaunų žmonių JAV nusprendė paaukoti savo išleistuvių balius vardan ilgai lauktos studijos „Marvel“ filmo premjeros. Tą galima buvo pastebėti daugelyje socialinių tinklų ir įvairių jaunimo forumų, kuriuose jaunuoliai dalijosi savo planais dėl išleistuvių ir priešpaskutinės „Keršytojų“ dalies premjeros, kuri pagal juos yra žymiai svarbesnis įvykis už mokslo baigimo šventę.

Žinutė

„Keršytojai: Begalybės karas“ – tai filmas, kurio visi komiksų gerbėjai laukė visus dešimt metų nuo pirmosios „Geležinio žmogaus“ (angl. „Iron Man“) dalies pasirodymo. Būtent šis filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Robertas Downey‘is jaunesnysis, tapo pačios didžiausios visų laikų kino frančizės pradžia ir solidžiu pamatu, kuris studijai „Marvel“ jau atnešė virš 15 milijardų dolerių. Per dešimt metų buvo sukurta net 17 filmų, kurie visi yra susiję su būsima trečia „Keršytojų“ dalimi.

Naujausias studijos filmas yra unikalus dar ir dėl dviejų priežasčių – tai pats brangiausias visų laikų filmas, kurio biudžetas be reklaminių išlaidų siekia 500 milijonų dolerių. Be to, tai pirmasis filmas, kuris buvo nufilmuotas vien tik naujos kartos IMAX 8K kameromis. Iki šiol joks kitas projektas negalėjo pasigirti tokiu technologiniu pasiekimu.

Lietuvos žiūrovai filmą galės išvysti tą pačią dieną, kaip ir viso pasaulio kino mylėtojai – balandžio 27 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)