Šiomis dienomis turėjo prasidėti filmavimai, tačiau jų tęsti neįmanoma dėl vienos iš juostos žvaigždžių įnorių. 61-erių aktorė iškėlė sąlygą: jei „Warner Bros“ nesiims prodiusuoti jos jau pradėtų kurti kitų projektų (filmų), aktorė nevaidins filme.

„Warner Bros“ atsisakė paklusti K. Cattrall norams ir turėjo sustabdyti planuojamus „Seksas ir miestas 3“ filmavimus, nes sutartį pasirašė tik trys iš keturių pagrindinių žvaigždžių.

K. Cattrall ir jos atstovai kol kas į žurnalistų klausimus neatsako.

Kitos aktorės – Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ir Cynthia Nixon jau sudarė sutartis su prodiuserine kompanija ir yra pasiruošusios filmuotis garsiojo serialo, o po to ir dviejų filmų tęsinyje.

Samantą Džouns vaidinanti K. Cattrall, šaltinių teigimu, vienintelė kelia sunkumus ir tik dėl jos yra atidėliojami filmavimai.

„Visi nekantrauja pradėti darbus, vienintelė Kim stabdo visą procesą. Ji nuolat vaidina auką. Nesuprantame, kaip ji drįso kelti tokias sąlygas „Warner Bros“. Tai kvaila. Kas ji manosi esanti? George'as Clooney?“, – piktinasi drauge dirbantys kolegos.

„Būkime atviri: tik dėl šios frančizės ji ir yra žinoma. Filmo kūrėjai ir aktoriai dėl filmavimų keičia savo dienotvarkes, derinasi, atsisako kitų darbų. O dabar viskas griūna dėl vienos poniūtės“, – piktinasi studijos darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)