Šiuo metu itin populiarūs tapo vintage stiliaus korsetai, petnešėlėmis prisegamos ir raukinukais papuoštos kojinės.

Kompanijos „Gossard“ vadovas Tony Jarvisas sako, kad ir anksčiau moterys su malonumu dėvėdavo prisegamas kojines, tačiau šiuo metu susidomėjimas efektingai atrodančiu ir figūrą išryškinančiu „old school“ apatiniu trikotažu yra neįtikėtinas. Anot jo, kino teatruose pasirodžius „Burleskai“, seksualių korsetų, liemenėlių su blizgučiais ir kitų drabužėlių, kuriais Christina Aguilera pasipuošė besifilmuodama juostoje, pardavimai išaugo net 63 procentais.

Dvi popscenos megažvaigždės — Cher ir Christina Aguilera — susivienijo, kad sukurtų spalvingiausią ir muzikaliausią šios žiemos filmą. Miuzikle „Burleska“ jos persikūnija į Tesą ir Elę. Pirmoji — buvusi šokėja, klubo „Burlesque Lounge“ Los Andžele savinininkė, norinti žūtbūt išsaugoti klubą, kuris turi rimtų finansinių problemų. Antroji — paprasta mergina, iš mažo Ajovos miestelio atvykusi į Los Andželą ieškoti savo laimės.

Tesa pasamdo Elę kaip padavėją, bet ši trokšte trokšta atsidurti tarp burleskos šokėjų. Klubo savininkė apie Elės svajones nė girdėti nenori. Tačiau naujų draugų padedama užsispyrusi mergina atsiduria rampų šviesoje ir nustebina ne tik Tesą, bet ir klubo publiką. Viskas apsiverčia aukštyn kojom, kai galingas Elės balsas tampa pagrindiniu „Burlesque Lounge“ pasirodymų akcentu.

Miuzikle taip pat vaidina Ericas Dane`as, „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Camas Gigandetas, Kristen Bell, Stanley Tucci.

Čia galima pamatyti visą burleskos blizgesį ir Christiną Aguilerą šokančią šį seksualų šokį:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją