Laidoje pasirodęs kino apžvalgininkas tvirtino, kad teatre pasirodęs siaubo filmas iš tiesų yra komedija. Ją sukūrę du žymūs režisieriai rodo, kad žiūrovai sulauks ne tik įtampos, bet ir juoko.

„<...> Paskutinis jų darbas yra „Slėpynės“, kuris yra puikiai priimtas tiek žiūrovų pasaulyje, tiek Lietuvoje. Taip pat ir du paskutiniai „Klyksmai“. Iš tikrųjų tai filmai, sukeliantys įtampą, bet kartu tai filmai, kurie sukelia nemažai juoko. Šiuo atveju turime tokį nestandartinį, bet kartu ir standartinį siaubo filmą. Jis pasakoja apie pagrobėjų komandą, kuri tikisi išpirkos iš vieno kriminalinio autoriteto. Pagrobdami jų dukrą visiškai nežino, kad ta dukra vampyrė.

Iš tikrųjų ta mergaitė yra didesnis blogis už juos. Galima sakyti, kad šis filmas primena truputį 2016 m. juostą „Mirties namai“, kur irgi įsilaužėliai patenka į vieno aklo žmogaus namus ir iš tikrųjų tampa aukomis, nes tas senelis gana sadistiškas. Šiuo atveju mes turime panašų siužetą, kai nusikaltėliai tampa aukomis“, – Delfi TV laidoje kalbėjo D. Voitukevičius.

Garsus kino kritikas tikino, kad šis siaubo trileris patiks tiems, kurie mėgsta įtampos nestokojančius filmus.“

„Abigailė“ turėtų padaryti gerą įspūdį. Aišku, jei žmonės yra matę „Slėpynių“ ir „Klyksmo“ paskutines dalis, nieko naujo neatras, bet režisierių stilius pakankamai panašus visuose filmuose. Jie gaus išties neblogą pramogą“, – pažadėjo jis.

Prabilęs apie aktorių darbą, D. Voitukevičius neslėpė, kad jam labiausiai patiko pagrindinės veikėjos vaidmuo.

„Iš tikrųjų negaliu pasakyti mergaitės vardo ir pavardės, nes aš ją turbūt pirmą kartą mačiau kino ekranuose, bet, mano nuomone, tai buvo pats ryškiausias viso filmo personažas ir pasirodymas. Labai įtikino ši mergaitė, nes kai žiūri į tą vaiką, jauti baimę, nes nežinai, kas jai šaus į galvą.

<...> Visi kiti aktoriai smagiai leido laiką ekrane ir buvo galima pajusti jų baimę, kas, mano nuomone, svarbu siaubo filme. Jei matai, kad personažai bijo, tai ir žiūrovas gali bijoti. Jie perteikė tą baimę per ekraną. Šiuo atveju viskas pavyko puikiai“, – laidoje „Delfi diena“ sakė kino kritikas.

Visą laidos įrašą galite matyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją