Delfi laidos vedėjai Faustai Marijai Leščiauskaitei pasiteiravus apie naują prancūzų filmą, D. Voitukevičius neslėpė, kad režisieriaus Martino Bourboulono darbą galima laikyti vienu geriausiu, kurį apžvalgininkui teko matyti.

„Anksčiau pasirodę filmai ir serialai buvo labai pasakiški, spalvingi, nenatūralūs. Šis naujas M. Bourboulono filmas labai atviras, truputį žiaurus ir, aišku, purvinas, kaip ir priklauso to laikotarpio Prancūzijai. Tai filmas, kuris skleidžia autentiškumą.

Jį žiūrėdamas patyriau labai didelį malonumą, nes režisierius nepanoro kurti tos pačios ekranizacijos šimtąjį kartą. Jis panoro sukurti savo, dėl to šis filmas atrodo visiškai kitaip, nei kitos ekranizacijos.

Filmo „Trys muškietininkai: Miledi“ aktoriai

Svarbus ir kitas dalykas – filmas padalintas į dvi dalis. Pirmoji dalis pasirodė praėjusių metų balandį. Ji vadinosi „Trys muškietininkai: D'artanjanas“, o antroji, kuri pasirodė šį savaitgalį, vadinasi „Trys muškietininkai: Miledi“, kur viskas pakrypsta link tituluotos Miledi“, – kalbėjo kino apžvalgininkas.

Laidoje „Delfi diena“ D. Voitukevičius atskleidė, kad jis filmo laukė ne tik dėl tęsinio, bet ir dėl aktorių.

„Man labai patinka šio filmo aktorių kolektyvas. Vincentas Casselis yra mano vienas mėgstamiausių bei geriausių prancūzų aktorių. Taip pat nuostabioji Eva Green. Tikrai labai stiprus aktorių kolektyvas, priverčiantis eiti į kino ekranus“, – tikino jis.

Visą pokalbį su D. Voitukevičiumi galite pamatyti Delfi TV laidoje „Delfi diena“, kurios vaizdo įrašą rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją