Laidoje D. Voitukevičius pasakojo, kad kino teatruose pasirodęs filmas yra režisieriaus Matthew Vaughno darbas. Jis išgarsėjo tokiais filmais kaip „Kingsman. Slaptoji tarnyba“, kurioje rodomas tas pats naratyvas – šnipų komedija ir trileris.

„<...> Pas Matthew dažnai ateina žymūs aktoriai, kurie netgi pasirodo penkioms minutėms ir jau yra ant filmo plakato. Nenoriu spoilinti, bet, pavyzdžiui, aš esu truputį supykęs ant šito filmo. Reklaminėje kampanijoje buvo akcentuojama, kad Henry Cavillas atliko vos ne pagrindinį vaidmenį.

Taip, jis lieka ir pagrindiniame vaidmenyje, bet jo filme daugiausia 15 minučių. Nesakysiu, kodėl taip yra, bet šitas dalykas mane nuvylė. Ta pati Dua Lipa, Johnas Cena irgi pasirodė maksimum 5 minutėms. Bet iš tikrųjų pats filmas sukuria lengvą pramogą, nors man asmeniškai „Kingsman“ serija labiau patinka. Ten daugiau brutalumo, aktyvesnio veiksmo. Šitas filmas skirtas jaunesnei publikai. Jei „Kingsman“ filme buvo parodyta ganėtinai atvira scena, šiame šito visiškai neliko. Tai jei žmonės tikėsis panašios atmosferos, bus šiek tiek nusivylę.

Man labai patiko, kaip buvo apžaistas siužetas, šnipai, jų principai ir tos klišės, kuriomis vadovaujasi ne tik šnipų filmai, bet ir romanai apie slaptus agentus“, – laidoje „Delfi diena“ kalbėjo D. Voitukevičius.

Laidos vedėjai pasiteiravus, ar filmas panašiai vertinamas ir užsienio kino kritikų, vyras pastebėjo, kad iš tiesų net blogiau.

„Dažniausiai iš tokių filmų nesitikiu daug. Kai eini į meninį, kuris pretenduoja įvairius apdovanojimus, nišinį ir žymaus režisieriaus, tikiesi kosmoso, bet tokie kūriniai vertinami griežčiau, o einant į filmą kaip „Argailas“, tai gerai praleisti laiko.

Aišku, kritikai turi kritikuoti, čia jų darbas. Pavyzdžiui, užsienyje yra populiari platforma, kur viso pasaulio kino kritikai gali išreikšti savo nuomonę. Šiuo metu šis filmas surenka 30 proc. iš 100, kas yra ganėtinai mažai. O žiūrovo reitingas 6 iš 10, bet irgi duočiau šešis, gal su puse, nes man patinka M. Vaughno stilius. Tai nėra geras filmas, bet pramogai puikiai tinka“, – sakė D. Voitukevičius.

Visą pokalbį su D. Voitukevičiumi galite pamatyti Delfi TV laidoje „Delfi diena“, kurios vaizdo įrašą rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją