G. Armani, kuris jau yra sukūręs garderobus tokioms juostoms kaip „Amerikos žigolo“, „Aušeno tryliktukas“, „Tamsos riteris“, net nedvejodamas sutiko bendradarbiauti su filmo autoriais bei kostiumų dizainere Lucie Bates, kai sužinojo, kad šįkart C. Blanchett taps charakteringa blogiuke Marisa.

„Režisierius pasakė, kad Marisa bus „ragana ugniniais plaukais“. Kas gali būti labiau intriguojančio už pasiūlymą gražią moterį paversti stilingai apsirengusia blogiuke?“, - retoriškai klausia G. Armani.

Filmas „Hanna“ pasakoja intriguojančią istoriją apie giliai miške gyvenančius tėvą su dukra. Šeimynėlė nepaprasta: tėvas Erikas (akt. Ericas Bana) - CŽV ieškomas agentas, o dukra nuo mažų dienų ugdoma tapti negailestinga žudike. Tačiau jis dukrą kovos paslapčių mokė ne savo malonumui - neilgai trukus paauglei tenka pasinaudoti įgūdžiais. Vyras išsiunčia Haną (akt. Saoirse Ronan) į žygį. Ji slapčiomis keliauja per Europą, vieną po kito šalindama agentus, kuriuos jos sučiupti pasiuntė CŽV agentė Marisa (akt. Cate Blanchett). Marisa taip pat turi paslapčių, siejančių ją su Eriku ir Hana. Pagauti 16-metę žudikę Marisai yra asmeninės svarbos reikalas, tad niekuo nepasitikėdama taip, kaip pačia savimi, ji pati leidžiasi gaudyti Hanos.

Kas laukia paauglės, kuri buvo ugdoma tapti tobula žudike ir pažinojo vienintelį žmogų - tėvą, pasaulyje, valdomame visai kitokių taisyklių ir pilname įvairiausių žmonių? Tai jau birželio mėnesį sužinosime kino teatruose. Filmas žada nustebinti ne tik intelektualių veiksmo filmų, bet ir rimtesnio žanro mėgėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją