Aktorius, kuris už dalyvavimą kuriant 1997 metų juostos "Gerasis Vilas Hantingas" ("Good Will Hunting") scenarijų buvo apdovanotas "Oskaru", su kino studijai "Walt Disney" priklausančia kompanija "Touchstone Pictures" pasirašė sutartį režisuoti filmą "Pražus, vaikelis, pražus" ("Gone, Baby, Gone"), antradienį pranešė "Disney" atstovė spaudai.

Ši juosta bus kuriama pagal to paties pavadinimo Denniso Lehane`o romaną. Šis autorius taip pat yra parašęs "Mistinę upę" ("Mystic River"), pagal kurią aktorius ir režisierius Clintas Eastwoodas 2003 metais pastatė "Oskarą" pelniusį filmą.

Romane "Pražus, vaikelis, pražus" pasakojama apie du Bostono detektyvus Patriką Kenzį ir Andželą Genaro, kurie pasamdyti ieškoti dingusio vaiko.

Tikimasi, kad juostos filmavimo darbai prasidės šį rudenį. 32 metų B.Afflecko karjera pastaraisiais metais klostėsi netolygiai. Jį išgarsino tokie filmai, kaip 2001 metų drama "Perl Harboras" ("Pearl Harbor") ir trileriai "Skiriamoji juosta" ("Changing Lanes") bei "Drąsiaširdis" ("Daredevil"). Tačiau aktorius sulaikė kritikos už vaidmenis filmuose "Džilis" (Gigli), "Mergina iš Džersio" ("Jersey Girl") ir "Prisiminti pavojinga" ("Paycheck").

Per 2004 metų prezidento rinkimų kampaniją B.Affleckas padėjo rinkti lėšas demokratų kandidatui Johnui Kerry.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją