Lietuviškai dubliuotoje animacijoje „Pakalikai 2“ jaunąjį Gru įgarsina Dalius Skamarakas, Viesulą Krumplį – Valerijus Jevsejevas, Belę Kietuolę – Agnė Šataitė, Žaną Žnyplę – Darius Miniotas, Švedyglį – Arvydas Dapšys, Geležinį Kumštį – Gytis Balčiūnas, Nunčiaką – Benita Vasauskaitė, o Meistrę Čau – Eglė Tulevičiūtė.

Taip pat filmo veikėjams savo balsus paskolino Beata Nicholson, Tadas Vidmantas, Vilius Tamošaitis, Patrikas Kauklys, Oskaras Pranas Tamošaitis, Benas Aleksandravičius, Barbora Petrauskaitė, Violeta Podolskaitė, Vytautas Rašimas, Sigitas Račkys, Vytautas Taukinaitis, Julius Žalakevičius, Jovita Balčiūnaitė Jonaitienė, Karolis Kasperavičius bei Andrius Kaniava.

Naujasis animacijos „Pakalikai 2“ anonsas nukelia žiūrovus į aštuntojo dešimtmečio pradžią, kuomet Gru dar tik svajojo tapti piktadariu, rašoma pranešime spaudai. 2015-ųjų metų animacinėje komedijoje „Pakalikai“ (angl. „Minions“) geltonieji pimpačkiukai priėmė Gru kaip savo naująjį šeimininką, o netrukus kinuose pasirodysiančiame tęsinyje Gru pagaliau parodys, kaip piktadarys išmoko panaudoti pakalikų galias, kad užkariautų pasaulį.

Tačiau kelias į sėkmę neapsieis be kliūčių, o Gru turės įrodyti, kad yra vertas piktadario titulo.

Naujajame anonse bjaurusis planuoja sužavėti Piktąjį Šešetą – garsiausią piktadarių grupę. Gru nusprendžia net tapti naujuoju grupės vadeiva, tačiau, kaip jau įprasta, viskas vyksta ne pagal iš anksto sumanytą planą.

Labai greitai Gru kartu su Bobu, Kevinu, Oto, Stiuartu ir kitais pakalikais tampa Piktojo Šešeto taikiniu. Bėgdami nuo kilusio pavojaus, jie sulaukia pagalbos pačioje netikėčiausioje vietoje ir supranta, kad netgi blogiukams kartais prireikia draugų pagalbos.

Animacinė komedija „Pakalikai 2“ Lietuvos kinuose - nuo liepos 1 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją