Pagrindinius vaidmenis komedijoje „Meilė Niujorke 3: žmonos atostogose“ atliko iš ankstesnių šios serijos filmų pažįstami aktoriai Vladimiras Zelenskis, Aleksejus Čadovas ir Ville Haapasalo, o gražuoles jų žmonas suvaidino Svetlana Kchodčenkova, Anastasija Zadorožnaja ir Vera Brežneva. Būtent pastaroji po filmo premjeros Kijeve papasakojo žurnalistams apie motinystę ir atskleidė, kad su rimtais vaikų nusižengimais nesitaikstytų.

Pagal filmo „Meilė Niujorke 3: žmonos atostogose“ scenarijų V. Brežnevos herojės sūnus prisigeria. Žurnalistams pasiteiravus, ką moteris darytų, jei taip pasielgtų tikras jos vaikas (V. Brežneva turi dvi dukras, – red. past.), aktorė buvo kategoriška. „Aš vaikui gerai užvožčiau! Ir tai – teisinga bausmė, nors pati buvau pasiutusi paauglystėje. Pirmąsyk paragavau alkoholio būdama 15-os. Tai buvo raudonasis vynas, kuris vadinosi „Juodasis daktaras“. Išgėriau tik taurę ir po to vos nustovėjau ant kojų. Nusigauti namo man padėjo draugės, o tėvams pamelavau, kad apsinuodijau pyragėliu“, – su portalu Ivona.bigmir.net jaunystės nuodėme pasidalijo garsi moteris.

V. Brežneva garsėja kaip griežta mama, štai vyresniai 12-metei dukrai Soniai ji draudžia internete talpinti be kokias nuotraukas, riboja naudojimąsi socialiniais tinklais. Taip pat ji nesiveda vaikų į darbą filmavimo aikštelėje, nors teigia, kad jei kuri iš dukrų sumanytų tapti aktore, ji tam nekliudytų.

Prisimindama komedijos „Meilė Niujorke 3: žmonos atostogose“ filmavimo akimirkas V. Brežneva juokavo, kad jai dėmesio filmavimo aikštelėje netrūko, nors pagrindine superžvaigžde, ypač vyrų akyse, buvo kino legenda Sharon Stone. „Nesijaučiau nuskriausta, juk filmavo mane daugiau ir filme ilgiau pasirodau“, – juokėsi ji.

Magiškai atžalų vaikystę praganę tėvai, mėginimai atitaisyti žalą ir tolima kelionė bei mylimosios paieškos šventajam, kurį įkūnijo Filipas Kirkorovas, Lietuvos kino teatruose jau nuo rytojaus, sausio 10 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)