Netrukus savo raumenų kietumą ir režisūrinius įgūdžius jis pademonstruos rugpjūčio mėnesį kino teatruose pasirodysiančiame naujausiame veiksmo trileryje „Nesunaikinami“ („The Expendables“).

Filmuodamasis kraujo ir parako kupinoje juostoje S. Stallone vengė kaskadininkų pagalbos ir visas ištvermės reikalaujančias scenas bei kovų triukus stengėsi atlikti pats. Deja, nuo stuktelėjusių metų nepabėgo – vieno filmavimo metu patyrė rimtą kaklo traumą.

„Filmavome kovos sceną, kurioje mano priešininku buvo Steve‘as Austinas. Grumtynės buvo tokios intensyvios ir natūralios, kad įtrūko vienas mano kaklo slankstelių. Nepasakojau apie tai, tačiau gydytojai atliko sudėtingą operaciją. Dabar kakle turiu metalinę plokštelę“, - prisipažino S. Stallone.

Prieš tapdamas raumeningu veiksmo filmų herojumi Sylvesteris Stallone nuėjo ilgą kelią. Vaikystėje buvo ligotas, patyčias kentęs vaikas, ilgainiui savo garbę ryžęsis ginti kumščiais. Užaugęs jais irgi mosavo, bet jau ne gatvės muštynėse, o skindamas pergales kino pasaulyje – beveik visi jo vaidmenys– juostose apie kietus vyrukus.

„Šiuo metu aš ne tik gyvenu, - sako 64-erių sulaukęs Sylvesteris Stallone, – šiuo metu aš džiaugiuosi gyvenimu. Niekada nemaniau, kad kada nors galėsiu būti toks laimingas. Jaunystėje nemažai iškentėjau, dažnai nudegdavau. Tačiau išmokau branginti gyvenimą.“

Naujausiame S. Stallone filme „Nesunaikinami“, vos nekainavusiame jam gyvybės, taip pat vaidina Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce Willisas, Mickey Rourke‘as, Dolphas Lundgrenas, Jasonas Stathamas, Jetas Li ir kiti garsiausi veiksmo filmų herojai.

Pasaulinė „Nesunaikinamų“ premjera Lietuvoje įvyks rugpjūčio 13 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją