Skelbiama, kad toks malonus siurprizas nutiko pirmadienį, rugpjūčio 21 dieną, NBC priklausančios WRCB televizijos eteryje. Naujienų laidos vedėja Cornella Nicholson, pradėjusi laidą, net nenumanė, kad ši darbo diena tikrai bus labai ypatinga.

C. Nicholson kaip visada profesionaliai pristatė naują reportažą, bet vieną akimirką, skaitydama tai, ką rašo telesufleris, susivokė, kad iš tikrųjų dabar kalba apie save.

„O dabar mes jums papasakosime dviejų jaunų žurnalistų istoriją. Žurnalistų, kuriems profesinėje aplinkoje pasisekė sutikti savo gyvenimo meilę. „Local 3“ Riley‘is Nagelis jungiasi prie mūsų studijoje su specialiu reportažu?“, – sufleryje perskaitė kaip reikiant nustebusi žurnalistė.

Tada į studiją nešinas gėlėmis įėjo Cornelios mylimasis Riley‘is ir žiūrovams papasakojo, kad jie susipažino prieš ketverius metus kartu dirbami žiniose.

„Pamaniau, kad užduoti lemtingą klausimą būtent čia būtų šauni mintis, nes susipažinome rengdami žinias. Cornelia Nicholson, ar tekėsi už manęs?“, – savo mylimajai pasipiršo žurnalistas.

Romantišką akimirką galite pamatyti čia:

Cornelia grasinosi apsiverkti iš laimės, bet, žinoma, jos atsakymas buvo taip – ji atsistojo ir pabučiavo sužadėtinį. Lengviau atsipūtė tiek jis, tiek dramą televizoriuose stebėję žiūrovai.

Vėliau laiminga sužadėtinė akimirkos vaizdo įrašu pasidalino savo tviteryje ir prirašė: „Pati tobuliausia diena. Mano gyvenimo meilė pasipiršo man televizijos eteryje. Vis dar bandau atsigauti nuo šoko! Ačiū visiems mano draugams ir kolegoms, kurie padėjo tam virsti realybe!“.

„TikTok“ platformoje Cornelia teigia, kad vis dar negali atsigauti, nes piršlybos ją paliko be žado

„@Riley Nagel puikiai padirbėjo. Nekantrauju su tavim praleisti visą likusį gyvenimą“, – apie būsimą vyrą atsiliepė televizijos laidų vedėja. Cornelios įrašas sulaukė daugybės teigiamų reakcijų, dalis komentatorių smalsavo, kaip laidos prodiuseriams pavyko be vedėjos žinios įterpti tokį ypatingą reportažą. Ji paaiškino, kad reportažas buvo įterptas į septintos ryto žinias, o tai sumanus žingsnis, nes jų ji niekada iš anksto nepersiskaito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją