Naujos asmens sargybinio nuotraukos ir vaizdo įrašai sukėlė dar vieną šlovės bangą, praneša unian.net. „Telegram“ kanaluose jį netgi pradėjo vadinti „terminatoriumi“. Tiesa, apie šį vyrą žinoma nedaug, jis vengia viešumo.

Tuo tarpu ukrainietės aktyviai komentuoja naujus vaizdo įrašus, kuriuose įamžintas prezidento asmens sargybinis. Jos rašo, kad juo didžiuojasi, ir žavisi vyro grožiu:

„Tokie gražuoliukai tik Ukrainoje! Ačiū už tarnybą.“

„Tiesiog nebegaliu, įsimylėjau!“

„Ar būti tokiu gražiu – ne nusikaltimas?“

Taip pat interneto naudotojai sukūrė keletą paskyrų, skirtų asmens sargybinio gerbėjams. Vienoje iš jų netgi paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame rodoma, kaip per kelerius metus pasikeitė Maksimas Donecas.

Kas apie jį žinoma

Anksčiau portalas unian.net rašė, kad 2019-aisiais M. Donecas tapo Ukrainos prezidento Saugumo tarnybos vadovu. Jis gimė Dnipro srityje esančiame Kryvyj Rihe. Apie asmeninį jo gyvenimą nieko nežinoma. Vyras nesinaudoja socialiniais tinklais ir nepasakoja apie save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)