Žaibišku greičiu išplitusiame vaizdo įraše matyti, kaip moteris, priėjusi prie įgulos narių, jų kažko paklausia ir, kaip galima suprasti, ji sulaukia jų leidimo.

Iškart po to K. Geits pradeda kalbėti.

„Sveiki, vyručiai, aš esu Karolina Geits. Ieškau turtingo vyro. Mano vieta yra 2A. Prašau, prisijunkite prie manęs, jei esate turtingas“, – laikydama nedidelį plakatą ir šypsodamasi sakė ji.

Moters idėja netrukus buvo pasitikta šūksniais ir plojimais. Vienu metu pilotas net iškišo galvą iš kabinos pasižiūrėti, kas čia vyksta.

„Labai daug žmonių mane sveikino ir džiaugėsi kūrybiškumu. Kai kurie net nuskaitė mano QR kodą, norėdami mane rasti. Esu labai dėkingai už visos įgulos geranoriškumą ir padrąsinimą – ypač už nuostabų kolegių moterų palaikymą“, – sakė ji.

Ši idėja influencerei kilo tada, kai ji pamatė, kad šalia jos esanti vieta buvo tuščia. Tai ją paskatino ieškoti meilės. Moteris svarstė, kad galbūt skrydžio metu ras tą vienintelį.

„Reakcija lėktuve buvo nuostabi“, – naujienų portalui „Jam Press“ pasakojo K. Geits.

Moteris džiaugėsi, kad šią jos idėją palaikė ir lėktuvo įgula, nepaisant to, kad pati influencerė niekada nebuvo didelė pažinčių programėlių gerbėja.

„Nustebau, nes jie ne tik mielai padėjo, bet net paskambino pilotui, kuris taip pat pritarė šiai idėjai! Jis net sakė, kad tai puiki mintis“, – džiaugėsi ji.

Karolina Geits

Moters emocijomis, netikėta idėja džiaugėsi ir socialinio tinklo vartotojai. Jie gyrė netradicinį pažinties būdą.

„Reikia velniškai daug pastangų, kad tai išbandytum“, – rašė vienas komentatorius, o kitas pridėjo: „Norėčiau turėti tokią drąsą, kokią turi ji.“

Tuo metu kitas pajuokavo, kad budintis lakūnas išgirdo raginimą, ir šmaikštavo: „Tai yra labai geras pavyzdys: „Pilotas nori pateikti pirmąjį pasiūlymą“.

Deja, bet K. Geits nepavyko rasti turtingo vyro.

„Nors savo būsimo vyro dar neradau, ši patirtis man suteikė didžiulį pasitikėjimo savimi ir motyvacijos pliūpsnį“, – sakė ji užsienio naujienų portalui „Jam Press“.