„Laimingų Naujųjų metų! 2024! Pradedu juos šviežiai“, – pakomentavo ji savo kadrą, kuriame stovi prieš veidrodį be jokių drabužių, intymiausias vietas vos dengiant animuotiems paveiksliukams.

Daugybė gerbėjų užplūdo komentarų skiltį, kuriame užsipuolė „Bravo“ įžymybę dėl rizikingos asmenukės, rašo okmagazine.com.


„Mergyt, niekam nebereikia išvysti tavo nuogą kūną 600-ąjį kartą“, – parašė vienas vartotojas. Antrasis šią nuotrauką pavadino „trikdančia“, o trečiasis atsiduso: „Neee. Man ji patinka, bet šitai yra tiesiog juokinga“.

„Žinote, aš esu už pozityvų požiūrį į kūną ir moters pasitikėjimo savimi stiprinimą, – rašė kita gerbėja. – Bet nuoširdžiai nemanau, kad turime dalytis VISKUO ir su visais.....“.

„Lisa yra naujoji Britney“, – pridūrė dar vienas sekėjas.

Tačiau kiti gynė 60-metę už tai, kad ji didžiuojasi savo kūnu.

„Siaubinga matyti tiek daug moterų, kurios žodiškai muša vieną iš mūsų pačių, kuri iš tikrųjų puikiai jaučiasi savo pačios kailyje, – baisėjosi viena gerbėja. – Štai ko mes norime!!! Noriu, kad kiekviena moteris taip gerai jaustųsi! Pirmyn, Rinna, pirmyn!!!! Taip jumis didžiuojuosi!“

„Taip. Ji nė kiek nesivaržo, – pritarė kita. – Jos vaikai užaugę. Jos vyras tam neprieštarauja. Tai jos asmeninis reikalas“.

„Ikoniška! Su naujaisiais metais, Lisa. Tikiuosi dažnai jus matyti televizijoje, – parašė dar kita L. Rinnos gerbėja. – Kad ir ką tektų gyvenime ištverti, matant jus, apima džiaugsmas. Esate nacionalinė popkultūros vertybė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)