Filmuotame klipe, kurį per dvi dienas peržiūrėjo net 200 000 kartų, matyti, kaip vienas žiūrovas prieš rungtynes sustabdo į savo vietą einančią merginą, apkabina, pabučiuoja, ištaria „myliu tave“, tada priklaupia ant laiptų, o jo mergina iš nustebimo prisidengia ranka burną.

Aplink sėdintys žiūrovai susidomėjo, ėmė filmuoti išmaniųjų telefonų kameromis ir laukti, kas gi bus toliau.

Manydamas, kad įvykiai klostysis nuspėjamai, rungtynių operatorius irgi ėmė filmuoti, kad vėliau galėtų parodyti per ekranus.


Vyras priklaupė ant laiptų, išsiėmė iš džinsų kišenės dėžutę ir, savo merginos ir aplinkinių nustebimui, atidaręs išėmė iš dėžutės žiedą, kuris buvo... čiulpinukas.

Tai pamačiusi mergina skėlė savo vaikinui antausį, aplink sėdintys žiūrovai net aiktelėjo. „Kas po velnių, tau užėjo?“ – riktelėjo mergina ir apliejo vaikiną gėrimu.

Dar neaišku, ar piršimasis buvo tikras, ar visgi tai – pokštas, šiaip ar taip, socialiniuose tinkluose daugelis suskubo komentuoti.

Vieniems atrodė, kad vaikinas norėjo pasipiršti su tikru žiedu, pajuokavęs su saldainiu, nes kitoje jo džinsų kišenėje matėsi mažesnės dėžutės kontūrai.

Reddit“ svetainės skaitytojų nuomonės buvo įvairios, dalis kritikavo vaikiną. „Tai rodo, koks gyvenimas jos lauktų, jeigu už jo ištekėtų“, – parašė kažkas.

Kiti užstojo vaikiną. „Suprantu, kad jai tai nepatiko, tik ar reikėjo skelti jam antausį, ypač matant tūkstančiams žmonių“, – stebėjosi viena skaitytoja.

Kiti spėjo, kad piršimasis buvo surežisuotas: „Šiais laikais sportininkų komandos pasamdo aktorius, <...> žmonės kažin ką padarytų, kad tik juos parodytų per televizorių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)