Vaizdo įraše, nufilmuotame muzikos žvaigždei atliekant „Bennie and the Jets“ dainą, matoma įdėmiai sceną stebinti ir iš nuostabos net išsižiojusi Aubrey Warmouth motina, o aplink ją visi šūkauja ir džiaugiasi.

Kai pasikeičia šviesos ir įžengia E. Johnas, mama visiškai praranda kontrolę ir pradeda šaukti iš džiaugsmo.

Vaizdo įrašas, pavadintas „Kai nusivedi mamą pamatyti Eltoną Johną“, buvo peržiūrėtas daugiau nei 5 mln. kartų ir sulaukė milijono paspaudimų „patinka“, o kai kurie žmonės šią akimirką pavadino „neįkainojama“.

„Net susigraudinau. Supratau, kaip tavo mamą užplūdo prisiminimai, išgyvenau jos patirtą euforiją“, – rašė viena naudotoja.

„Suprantu ją! Tikriausiai tai sugrąžino nuostabius prisiminimus“, – sakė kita.

„Apsiverkiau. Labai džiaugiuosi, kad ji tai patyrė“, – komentavo viena naudotoja.

Vienas komentatorių rašė norintis, kad pats seras Eltonas Johnas pamatytų šį vaizdo įrašą.

Ši maloni akimirka užfiksuota paskutinio 75-erių atlikėjo turo „Farewell Yellow Brick Road The Final Tour“ Šiaurės Amerikoje metu, kuris prasidėjo 2018-aisiais, bet dėl pandemijos buvo nukeltas.

„Šiemet Šiaurės Amerikoje surengsiu didįjį finalą, grosiu stadionuose visoje šalyje, laukia nuostabiausias mano kada nors rengtas koncertas.
Ačiū, kad šios kelionės metu esate kartu su manimi“, – kovo pabaigoje socialiniame tinkle rašė E. Johnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją