Tokią poziciją jis išsakė instagrame.

„Rusijoje nebeliko sąžiningų žurnalistų. Tai paprasčiausiai fiziškai neįmanoma. Todėl mes privalome suprasti, kad visi liberalais prisistatantys personažai, tokie kaip Sobčiak ir Pivovavorvas, vis tiek yra blogio pusėje. Net jeigu toje blogio pusėje tik vos vos, tik per plauką, labai atsargiai... Tai reiškia, kad tas blogis ir tamsa juos palietė, tarsi nuodai, ir jie jau užkrėsti. Nebūna vos vos. Netikėkite niekuo, kas kalba iš Rusijos“ – kategoriškai pasisakė televizijos laidų vedėjas.

„Netikėkite Sobčiak ir panašiais kovotojais už tiesą, jie mus kvailina“, – reziumavo Anatolijus Anatoličius savo kreipimęsi į gerbėjus.

Priminsime, kad anksčiau Rusijos dainininkė Zemfira išreiškė palaikymą Ukrainai, pristačiusi naują klipą „Ni streliaite“, kur rodomi subombarduoti Ukrainos miestai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją