Turinio socialiniams tinklams kūrėja sako niekada nenorėjusi vaikų, tačiau tokią galimybę svarstytų, jeigu rastų tinkamą partnerį ir jam tiktų jos keliamos sąlygos.

Jenny teigia, kad, prieš pastodama, nori būtinai ištekėti, pasirašyti ikivestuvinę sutartį, o prieš gimdymą pailsėti užsienyje.

Gimus vaikui, britė reikalauja 250 tūkst. svarų metinės išmokos – pinigų susimokėti už terapiją, asmeninį trenerį ir visą kitą, ko prireiks jai ir jos atžalai.

Ir tuo Jenny reikalavimų sąrašas nesibaigia: ji taip pat pirmuosius šešis mėnesius po gimdymo nori dulos ir namų tvarkytojos paslaugų. Vėliau užtektų valytojos, ateinančios kartą per savaitę. Jenny taip pat norėtų prabangios dovanos – pavyzdžiui, buto ar automobilio – bei plastinių operacijų išvaizdai po gimdymo susigrąžinti (pilvo ir krūtų plastikos).

„Motinystė neįkainojama. Pinigais tokio pasiaukojimo įvertinti neįmanoma. Sukurti žmogų – tikras stebuklas ir didžiulis pasiaukojimas. Niekada gyvenime savo kūno nepasmerkčiau tokiam išbandymui nemokamai. Nesu sutverta kančiai“, – teigia niekada vaikų nenorėjusi turinio kūrėja

„Vaikų nenoriu nuo tada, kai man prasidėjo menstruacijos. Netgi prašiau gydytojų pašalinti man gimdą. Vaikai labai brangus malonumas. Niekada į šį pasaulį negimdysiu vaiko kančioms. Sutinku tapti motina tik tuo atveju, jeigu motinystė man pačiai būtų gera patirtis. Nenoriu vaikų. Jeigu jau taip nutiktų, mano sąlygos būtent tokios“, – pridūrė 23 metų britė.


Jenny akcentuoja, kad jai labai svarbu prieš pastojant pasirašyti ikivedybinę sutartį: „Mano vaikas gimtų tik santuokoje. Pirmiausia dėl mano religinių įsitikinimų ir vaiko saugumo. Noriu ikivedybinės sutarties, kuri mane apsaugotų nuo visų įmanomų grėsmių, neištikimybės ir panašių negandų“.

Prieš susilaukdama vaiko, mergina svajoja ir apie paskutines ištaigingas atostogas svečioje šalyje: „Juk reikės atsisakyti visko, kas teikia džiaugsmą, dalykų, dėl kurių esi tas, kas esi“.

Merginos teigimu, tie 250 tūkst. svarų per metus būtų išleisti jos ir vaiko poreikiams: „Tokia turi būti metinė išmoka. Terapijai ir visiems kitiems dalykams, kurie reikalingi gerai gyventi. Tai investicija į gyvenimą ir ateitį“. Jenny teigia, kad jai po gimdymo būtinai reikės dulos ir namų tvarkytojos: „Aš nesuprantu, kaip mamos gamina maistą, tvarko namus ir dar dirba. Ir aš tokia nebūsiu. Mažiausiai pusei metų man reikės namų tvarkytojos. O paskui ją pakeis savaitinė valytoja. Tvarkingi namai – švarios mintys. Dula reikalinga tam, kad galėčiau išsimiegoti. Pirmam pusmečiui man ji bus būtina“.

Be to, Jenny sako, kad pirmuosius kelerius vaiko gyvenimo metus ji dirbti neplanuoja: „Norėsiu dirbti todėl, kad norėsiu, o ne todėl, kad reikės“.

Po gimdymo Jenny norės susigrąžinti prarastas formas, tad būtinai reikės pilvo ir krūtų plastikos bei daug terapijos. Ir nori dovanos, kuri galėtų kažkaip užtikrinti jos ir vaiko saugumą, tai galėtų būti prabangus automobilis ar butas.

Artimiausiu metu Jenny savęs motina nemato, tačiau, jeigu atsirastų tinkamas žmogus, sutiksiantis su jos sąlygomis, ji pasvarstytų: „Galbūt, jeigu atsirastų žmogus, norintis, kad mano motinystė būtų tokia, kokios noriu, ir sutikčiau. Tikrai nemanau, kad prašau per daug“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)