39 metų brazilė per interviu „The Daily Mail“ kalbėjo apie nesėkmingas meilės paieškas, nusivylimą, kad vyrams ji įdomi tik kaip naujos seksualinės patirties objektas ir atstūmimą vos tik prasitaria, kad svajoja sukurti šeimą.

Jessica taip pat teigia, kad žmones baugina jos nauja išvaizda ir tvirtina, kad, vos tik geriau pažinę, aplinkiniai supranta, koks ji geras žmogus.

Garsenybė plastinėms operacijoms, kurių iš viso jai padaryta 80, išleido beveik milijoną svarų. Lyties keitimo operacija jai atlikta 2021 metais, praėjus metams nuo viešo pareiškimo, kad yra moteris.

Nepaisant visų pastangų pakeisti savo išvaizdą, Jessica teigia, kad su vyrais užmegzti normalų ryšį jai vis dar nepavyksta: „Manau, kad žmones mano išvaizda gąsdina. Bet vos pažinę geriau, pajunta, koks geras žmogus esu. Viešumoje iš vyrų sulaukiu tikrai labai daug dėmesio, taip pat ir instagrame bei savo „OnlyFans“ platformoje, tačiau vis dar esu vieniša“.


Ir nors sako, kad savo transformacijos kelionę baigė, atrodo taip, kaip visada ir svajojo, bet jos gyvenime trūksta dviejų svarbiausių dalykų – vyro ir vaikų.

„Kol kas labai sunku surasti ta svajonių princą, kuris galiausiai mane vestų, su kuriuo galėčiau kurti šeimą. Dauguma vyrų nori bendrauti tik dėl pramogos, o kai užsimenu apie vaikus, pabėga“, – teigia pašnekovė.


Spalio pradžioje garsi moteris buvo nufotografuota su gerbėju Romoje, o kiek anksčiau su kitu – Jamie Budgenu – Tailande. Visgi šiuo metu jos širdis laisva.

„Man 39 metai, baigiau savo transformacijos kelionę, esu pilnavertė moteris. Pakeistas net ir mano gimimo liudijimas, ten įrašyta Jessica, nurodyta lytis – moteris, o tai leidžia tuoktis katalikų bažnyčioje. Mano svajonė — vestuvės kaip iš pasakos apie princeses. Esu labai laiminga, kad galiu būti tokia, kokia ir turėjau gimti. Myliu kiekvieną savo kūno centimetrą, savo sielą. Dabar noriu susikoncentruoti į savo asmeninį gyvenimą ir kiekvieną dieną atrasti save kaip moterį“, – sakė J. Alves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)