Naujausiame socialiniame filmuke svetainės „YouTube“ žvaigždės, muzikantės ir mylimosios Bria ir Chrissy pasakoja apie keturis tradicinės orientacijos vaikinus, kurie savanoriškai sutiko pirmą kartą gyvenime pasibučiuoti su homoseksualiais vyrukais.

Eksperimento organizatorės „Huffington Post“ sakė surengusios tokį bandymą, norėdamos parodyti, kad „vyrai taip pat gali nevaržomai eksperimentuoti“. Visuomenė, anot merginų, visada buvo nuolaidesnė seksualumo klausimu eksperimentuojančioms merginoms ir moterims. Jos nusprendė, kad atėjo metas tokį mąstymą pakeisti.

Socialinis filmukas prasideda nuo vaikinų pasisveikinimo ir prisistatymo vienas kitam. Į kamerą jie pasako, kokios seksualinės orientacijos yra – heteroseksualūs ar homoseksualūs. Netrukus režisierės tradicinės orientacijos eksperimento dalyvių paklausia apie jų patirtį su homoseksualiais asmenimis – paaiškėja, kad nė vienas iš jų nėra bučiavęsis su homoseksualu.

Paklausti, ar mano, jog bučiuotis yra labai intymu, visi vaikinai sutartinai atsakė, kad taip. Vienas netgi pareiškė, kad bučiniai yra „žymiai intymiau už pačią sueitį“.

Galiausiai pasiektas ir pačių bučinių etapas. Vienas iš homoseksualių eksperimento dalyvių prieš bučiuodamasis pasitepė lūpas balzamu ir pareiškė: „Jeigu tau tai bus pirmasis kartais, lai jis būna geras“.


„Įsivaizduok, kad aš – pati karščiausia tavo kada nors gyvenime sutikta mergina“, – tradicinės seksualinės orientacijos Elijah pamokė gėjus Jordanas, norėdamas nuraminti jo nervus.

Ateinančios sekundės vaizdo įraše vyrai žingsnis po žingsnio artėja prie bučinio momento – panašu, kad nė vienas paskutinę minutę nesudvejojo. Eksperimentas įgavo pagreitį.

„O Dieve, jis įkando man į liežuvį! Ir lietė mano liemenį!“, – iš karto po bučinio su tradicinės orientacijos Brodie entuziastingai pasakoja homoseksualus Jamesas.

Brodie tikrai nebuvo vienintelis, kuris nustebino. Po kelias sekundes po bučinio trukusios nejaukios tylos štai ką Jordanas papasakojo apie merginas mylintį Davidą: „Jis man įkando...“. Davidas ir pats nesigynė taip pasielgęs: „Aš tai padariau...“.

Pasibaigus bučinių sesijai, visų eksperimento dalyvių buvo paklausta, ką jie mano apie bučinius. Dauguma kalbėjo apie malonų siurprizą.
„Tikrai nebuvo blogai. Tiesą sakant, jis bučiuojasi geriau nei kelios mano buvusios merginos“, – pripažįsta Brodie.

Nors apie nė vienas vaikinas ir nepasakė nieko blogo, visi vieningai sutiko, kad po eksperimento nepasikeitė nei jų jausmai, nei juo labiau seksualinė orientacija.

„Norėjau visiems savo pavyzdžiui parodyti ir pasakyti, kad pabučiavęs homoseksualų vaikiną pats tokiu netapsiu“, – teigia Brodie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)