Realizuoti tokį sumanymą Davidas Baertenas, socialiniuose tinkluose žinomas kaip Ragnaras le Fou, ryžosi galutinai nusivylęs savo šeima, tiksliau – pašlijusiais artimųjų santykiais, rašo birtų leidinys „The Times“.

„Mano šeimos elgesys dažnai mane skaudindavo, – paaiškino jis. – Manęs nieks niekur nekviečia. Niekas nenori su manimi susitikti. Visi labai nutolome. Pasijutau nevertinamas. Štai kodėl nutariau duoti visiems gyvenimo pamoką. Norėjau, kad suprastų: nereikia laukti, kol žmogus mirs, kad su juo susitiktum.“

Įgyvendinti kilusią idėją 45-erių metų tiktokeriui padėjo jo žmona ir vaikai.

„Ilsėkis ramybėje, tėti. Niekada nepaliausiu apie tave galvojusi, – prieš laidotuves prisėdusi prie „TikTok“ parašė viena iš vyro dukterų. – Kodėl gyvenimas toks neteisingas? Kodėl tai turėjai būti tu? Netrukus būtum tapęs seneliu ir visas gyvenimas tau buvo prieš akis. Myliu tave! Visi tave mylime! Niekada tavęs nepamiršime.“

Tiktokeris, kurio paskyrą seka daugiau nei 165 tūkst. internautų, vėliau surengė didįjį „apsireiškimą“: sraigtasparniu atskrido į savo laidotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją