Televizijos stoties CBS 6 darbuotoja šeštadieninės laidos metu atrodė nervinga ir kartais kalbėjo nerišliai. Bandydama padaryti perėjimą nuo vieno laidos segmento prie kito, H. Kovar pasakė: „Taigi, toliau šį vakarą turime jums pranešti, žinote, na, ir kitų žinių iš to, kas vyksta pas mus, visoje srityje, visoje šalyje.“

Kalbėdama apie sprogimą, įvykusį Oklahomoje įsikūrusioje gamtinių dujų skystinimo gamykloje, žinių laidos vedėja irgi užsikirto. Tada ji staiga pakeitė temą teberodant reportažą ir lyg niekur nieko kalbėjo: „Tai sveiki, labas vakaras! Kaip ir sakiau šį rytą, jeigu buvote įsijungę nuo 6 val., 7 val., aš jums tada pasakiau, žinote ką? Kokia graži diena šiandien! Tiesiog nuostabi. Taigi, puikus metas lauke pasiklausyti muzikos.“

Laidos metu moteriai taip pat kilo techninių problemų: vienu metu ji buvo užfiksuota su laidais rankose. Galiausiai H. Kovar mikrofonas buvo išjungtas sakinio viduryje.

Sekmadienį „The Post“ žurnalistams nepavyko susisiekti su žinių vedėja.

Televizijos stotis pranešė, kad vedėja laikinai nedirbs, kol bus atliekamas tyrimas.

H. Kovar šeštadienį tviteryje parašė, kad sekmadienio rytą vėl grįš į eterį, tačiau tą dieną laidoje ji nepasirodė. Moterį pakeitė Emma Quinn, ji atsisakė žiniasklaidai pateikti komentarą.


Televizijos stotis CBS 6, dar vadinama WRGB, priklauso JAV telekomunikacijų konglomeratui „Sinclair Broadcasting Company”. H. Kovar laidas veda nuo 2016 metų liepos.

Interneto komentaruose kai kurie vietiniai žiūrovai išreiškė susirūpinimą dėl žinių laidos vedėjos.

„Tikiuosi, kad jai viskas gerai. Ji veblena ir atrodo visiškai pakrikusi“, – rašė tviterio vartotojas.

Dalis žiūrovų susirūpino, kad moteris galbūt kenčia nuo sveikatos problemų.

Pasak dienraščio „Times Union of Albany“, H. Kovar tik neseniai grįžo iš atostogų, kurių metu rūpinosi savo tėvu iki pat jo mirties. Gegužę moteris feisbuke rašė, kad jos darbovietė „maloniai leido pasiimti atostogų, kad galėčiau pabūti su savo šeima Teksase“. Vėliau ji savo socialinių tinklų paskyrose pasidalijo žinia, kad jos tėvas tą patį mėnesį mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją